Hlavní obsah

Překvapivé lásky: S kým dříve žila Helen Mirren a komu propadl Richard Gere?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Když se řekne Angelina Jolie, většině okamžitě vytane na mysli Brad Pitt. To samé platí třeba u Sarah Jessicy Parker a Matthewa Brodericka. Jenže tito slavní – a samozřejmě mnoho dalších – si prošli i jinými vztahy, někdy dokonce i manželstvími. Víte, kdo s kým žil?

Článek

Všichni máme milostnou minulost, a kdo tvrdí, že ne, ten lže. Jinak tomu není ani v případě slavných osobností. I ony si prošly mnoha vztahy. Někdy je to ale historie tak dávná, že vás ty dvojice možná až překvapí. Kteří ze slavných to spolu „táhli“?

Angelina Jolie a Jonny Lee Miller

Ačkoliv spousta lidí si s Angelinou Jolie (42) spojuje hlavně manželství s Bradem Pittem (54), má toho slavná herečka na kontě více. V polovině devadesátých let byla vdaná za herce Jonnyho Lee Millera (45), kterého můžete znát třeba ze snímku „Trainspotting“ (1996) i jeho druhého dílu, který šel v kinech vloni. Pár se seznámil v roce 1995 při natáčení filmu „Nebezpečná síť“ a svatbu měli v březnu 1996 v Las Vegas. Zůstali svoji jen tři roky, poté se rozvedli, ale přáteli jsou dodnes.

Foto: Profimedia.cz

Angelina Jolie a Jonny Lee Miller byli manželi tři rokyFoto: Profimedia.cz

Anjelica Huston a Jack Nicholson

Jack Nicholson (80) je považován za jednoho z největších hollywoodských proutníků, jednomu se tedy nechce ani věřit, že by mohl ve vztahu vydržet dlouhých šestnáct let! Nebo spíše že by s ním nějaká žena tak dlouho zůstala. Tou světicí byla herečka Anjelica Huston (66). Seznámili se v roce 1973 a prý to byla láska na první pohled. Jenže herec partnerku velice často podváděl, dokonce se stal během jejich vztahu dvojnásobným otcem. Nejprve se modelce Winnie Hollman v roce 1981 narodila dcera Honey (36) a poté s oscarovým hercem otěhotněla roku 1989 herečka Rebecca Broussard (55). To byla pro Anjelicu poslední kapka. S Rebeccou pak herec pět let žil a má s ní dceru Lorraine (27) a syna Raye (26).

Foto: Profimedia.cz

I když Anjelica Huston věděla, že ji Jack Nicholson podvádí, zůstala s ním šestnáct letFoto: Profimedia.cz

Helen Mirren a Liam Neeson

Ač je o sedm let starší, Helen Mirren (72) před více než třiceti lety okouzlila herce Liama Neesona (65) na první pohled. Nikdy se nevzali, ale mezi lety 1981 a 1985 spolu žili. Seznámili se při natáčení filmu „Excalibur“ (1981) a Liam Neeson stále vzpomíná, jak viděl Helen Mirren poprvé projít kolem a nemohl z ní spustit oči. Nakonec se rozešli, ovšem dodnes k sobě mají blízko. Před několika dny se dokonce sešli v americké talkshow, kde na tato dávná léta s úsměvem vzpomínali.

Foto: Profimedia.cz

Mezi Helen Mirren a Liamem Neesonem to byla hned od počátku velká láskaFoto: Profimedia.cz

Meg Tilly a Colin Firth

Brzy už to bude třicet let, co se dali dohromady herečka Meg Tilly (58) a Colin Firth (57). Stalo se to v roce 1989 při natáčení filmu „Valmont“ českého režiséra Miloše Formana (86). V tu dobu měla Meg už dvě děti z předchozího vztahu a Colin se prý o ně krásně staral. V roce 1990 se jim narodil syn William (27) a Meg Tilly dodnes o Colinovi hovoří jako o skvělém otci. Herec má, kromě Williama, ještě syny Mattea (14) a Lucu (16) s filmovou producentkou Livií Giuggioli (48).

Foto: Profimedia.cz

Meg Tilly a Colin Firth se seznámili při natáčení filmu „Valmont“Foto: Profimedia.cz

Sarah Jessica Parker a Robert Downey Jr.

Manželství hvězdy seriálu „Sex ve městě“ s Matthewem Broderickem (55) patří v Hollywoodu k těm nejdéle trvajícím, nicméně i oni si předtím prošli nepovedenými vztahy. Tak Sarah Jessica Parker (52) chodila například s hercem Robertem Downeym Jr. (52). Byli spolu v letech 1984–1991 a jejich láska nakonec ztroskotala na hercových drogových a alkoholových excesech.

Foto: Profimedia.cz

Vztah Sarah Jessicy Parker a Roberta Downeyho Jr. ztroskotal na hercových závislostech Foto: Profimedia.cz

Cindy Crawford a Richard Gere

Richard Gere (68) měl vždycky v životě štěstí na „pretty woman“ – ať už ve filmech, anebo v reálném životě. Topmodelka Cindy Crawford (52) se totiž bezesporu řadí mezi nejkrásnější ženy showbyznysu. Manželství jim dlouho nevydrželo, po čtyřech letech zažádali o rozvod. Důvodem prý byl velký věkový rozdíl – herec je o 16 let starší.

Foto: Profimedia.cz

Richard Gere je o šestnáct let starší než Cindy Crawford a to byl prý i důvod, proč jejich manželství nevydrželo Foto: Profimedia.cz

Sledujete, s kým vaši oblíbení herci či zpěváci žijí, nebo je vám to jedno?

Reklama

Související témata:

Načítám