Hlavní obsah

Převlékla se za soudek piva a sbalila otce svého přítele

Foto: Frekvence 1

Moderátorky Dámského klubu se nebojí žádného tématuFoto: Frekvence 1

Reklama

V Dámském klubu rádia Frekvence 1 děvčata tentokrát řešila převleky při sexu. V záplavě SMS zpráv dorazila i jedna, v níž se posluchačka přiznala, že na základě převleku vyměnila svého přítele za jeho otce.

Článek

S velmi ojedinělým příběhem se moderátorkám Lindě Finkové, Vlaďce Pirichové a Sandře Pogodové svěřila posluchačka Gábina. „Jednou jsem se převlékla za soudek piva, co měl přítel rád. Jsem baculka, tak to bylo stylové. Jak mě přítel uviděl, měl šok. Vzápětí za ním stál jeho velice sexy otec. No, dopadlo to tak, že jsem nakonec 4 roky žila s tím jeho tátou, který byl ze mě nadšený. A byly to roky toho nejlepšího sexu,“ napsala holkám.

Hned několik posluchačů se pak přiznalo, že se převléklo za Supermana. „Jednou večer jsem v převleku vlezl manželce oknem do ložnice, dostal jsem ránu románem Zvoník od Maty Boží a dost mi pak zvonilo v hlavě,“ svěřil se Mirek. „Kamarádka chtěla, aby se manžel převlékl za Supermana a vylezl na skříň. Jenže při seskoku na postel se mu oblek zachytil a s ním spadla i skříň. Zdatný Superman marodil tři měsíce, protože měl zlomenou klíční kost,“ napsala do rádia Frekvence 1 Eva.

A s čím dalším se fanoušci Dámského klubu svěřili? „Jednou jsem oblékl kostým Freddyho Krugera, včetně masky, a čekal na manželku. Přišla, viděla mě a už rok a půl se mnou nespí,“ rozesmál holky jeden z mužů. „Přítel mě překvapil v tangách. To byl šok, když na mě vystrčil zadek a měl jen šňůrku mezi půlkama,“ přidala další vtipnou příhodu jedna z posluchaček, která se nepodepsala.

A co holky moderátorky, jak to mají s převleky? „Když jsem byla mladá, převlékla jsem se za vězně s koulí u nohy,“ přiznala se Linda Finková s tím, že tohle ještě zažila před seznámením se svým současným manželem Richardem Genzerem. „Jednou jsem měla rybářské holiny a prut v ruce,“ vzpomněla si Sandra Pogodová. A Vlaďka Pirichová? „My máme rádi s manželem nejraději nahotu,“ tvrdí.

Reklama

Související témata:

Načítám