Hlavní obsah

Příběh 200kilové ženy: Živí se tím, že se cpe!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Radu „Dělej, co tě baví“ si dvaadvacetiletá Caitlin Finley vzala opravdu k srdci. Tahle mladá Američanka se totiž rozhodla živit tím, co miluje nejvíc: jedením jídla z fastfoodu. Natáčí se na kameru pouze ve spodním prádle, zatímco do sebe cpe hory jídla. A opravdu jí to vynáší!

Článek

„Jsem na své tělo hrdá,“ říká v reportáži pro Barcroft TV žena, která ve svých dvaadvaceti letech váží téměř dvě stě kilo. Prý se cítí krásná a sexy a, jak sama uvádí, její specialitou je třesení břicha na kameru. A fanoušci ji za to milují!

Úchylka zvaná feederismus

Že je Caitlinin životní styl na pováženou, se asi shodne většina lidí. Ale ne všichni. Někoho vzrušuje sledování videí, v nichž se polonazí obézní jedinci ládují všelijakými pochoutkami a přitom nejrůznějším způsobem předvádějí svá těla: tančí, natřásají se, pózují... Tenhle fetiš patří mezi sexuální úchylky a nazývá se feederismus (z anglického slova „feed“, krmit). A právě taková videa Caitlin Finley natáčí a její sledující jí za to platí.

Foto: Profimedia.cz

Dvaadvacetiletá Caitlin váží téměř 200 kiloFoto: Profimedia.cz

Štíhlejší se necítila dobře

Caitlin milovala nezdravé jídlo už jako dítě. V sedmi letech vážila 55 kilo a stala se terčem šikany a posměchu. V pubertě začala chodit do posilovny, jíst zdravě a zhubla téměř dvacet kilogramů. Necítila se však dobře. „Zhubla jsem z 90 na 70 kilo, ale bylo mi mizerně. Cítila jsem, že mám být velká, a přišlo mi, jako bych zrazovala samu sebe,“ tvrdí. A dodává, že takhle se cítí mnohem ženštěji.

„Jednou jsem narazila na webovou stránku obézních modelek. Modelka, která vážila 270 kilo, mi připadala jako bohyně. Věděla jsem, že chci být jako ona,“ vypráví Caitlin. V 18 letech proto odešla ze školy a rozhodla se věnovat dráze supersize modelky. Přihlásila se na erotický portál a dnes vystupuje pod pseudonymem Calico Bombshell.

Foto: Profimedia.cz

Podle Caitlin muži mají rádi její tělo takové, jaké ho má...Foto: Profimedia.cz

Deset tisíc kilokalorií denně

Doporučený denní příjem energie pro průměrně aktivní ženu je dva tisíce kilokalorií. Caitlin spořádá pětkrát víc. Denně sní před kamerou tři masové pizzy, čtyři dvojité cheeseburgery, kopu hranolek a vypije několik mléčných koktejlů a dva litry limonády. Když šla natáčet poprvé, měla obavy. „Byla jsem nervózní, ale pak už to byla zábava. Muži milují, jak se mi houpe břicho, a nemohou se nabažit mojí celulitidy. Mají rádi velké krásné holky. Nestydím se za to, co dělám.“

Foto: Profimedia.cz

Američanka spořádá denně deset tisíc kilokaloriíFoto: Profimedia.cz

Bizarní požadavky

Kromě on-line přenosu pojídání všech výše zmíněných jídel si Caitlin s muži přes webovou kameru také povídá a nahrává pro ně různé fotky. Vždy je však ve spodním prádle a neukazuje žádné intimní partie. Její práce spočívá i v tom, že plní různá mužská přání – a ta jsou někdy hodně zvláštní. Asi vás nepřekvapí, že se opět často týkají jídla: „Někteří chtějí, abych jedla čistý tuk ze slaniny nebo třeba syrové maso. To ale odmítám. Jiní mě žádají, abych jim ukázala svou vyrážku nebo proleženiny, což je trochu nechutné,“ hodnotí Caitlin.

Za tohle všechno si vydělá průměrně 4000 korun týdně. Kromě toho ještě účtuje 200korunový měsíční poplatek za odběr svých webových stránek, což už jí prý vydělalo v přepočtu kolem 200 tisíc korun.

Matka je na ni hrdá

Caitlinina matka pracuje s dětmi se zvláštními potřebami a na svou dceru je hrdá a pomáhá jí. „Jsem její matka a budu ji podporovat ve všem, co si bude přát. Pokud bude šťastná, pak je to v pořádku. Myslím, že na fotkách vypadá krásně, a jsem na ni pyšná,“ říká padesátiletá Dorothy. Dokonce dceři pomáhá s focením a výběrem fotek. „Máma mě neskutečně podporuje. Je moje největší fanynka,“ potvrzuje spokojeně obrovská Caitlin.

Foto: Profimedia.cz

Matka Caitlin podporuje, a dokonce jí v její práci pomáháFoto: Profimedia.cz

O zdraví se nebojí

Navzdory své obezitě a velmi znepokojující hodnotě BMI 80, která by u mladé ženy měla být do 25, Caitlin trvá na tom, že je zcela zdravá: „Několikrát ročně mám kontrolu u lékaře a můj krevní tlak je naprosto v pořádku. Ráda dělám, co dělám, a nemám v úmyslu s tím přestat.“ Zároveň ale přiznala, že kdyby začala mít zdravotní problémy, uvažovala by, že v tloustnutí ubere.

Co si myslíte o tomto druhu výdělku?

Reklama

Načítám