Hlavní obsah

Udělej mi to tady a teď! Rychlý sex vrací do vztahu touhu, posiluje intimitu a osvěžuje vztah

Foto: mikeforemniakowski, Shutterstock.com

Foto: mikeforemniakowski, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krátké, naléhavé, netrpělivé a intenzivní milování. Máte chuť? Pokud si na tuhle otázku nedokážete odpovědět, neodhalili jste jeho skutečnou podstatu. Tyhle benefity rychlovky se vám budou líbit!

Článek

Za nejrychlejšího živočicha planety je považován roztoč poběžník Banksův. Buďte jako on a pospěšte si, tedy aspoň při sexu! Nemáte-li čas ani chuť na prodloužené sexuální hrátky, je rychlé a často neplánované potěšení lákavým řešením. Ostatně pro rychlovku hlasuje i britská sexpertka Tracey Cox, která na svém blogu popisuje, že pár minut rozkoše může milence uspokojit úplně stejně (ne-li víc) jako náročný milostný maraton.

Proč je rychlý sex tak lákavý?

„Klíčem ovšem je, aby byli oba partneři ve stejné náladě. Ideální rychlovka je spontánní a divoká,“ myslí si Tracey Cox podle níž jediná předehra, kterou pro rychlé milování potřebujete, je věta: „Udělej mi to teď a tady!“ Málokterého chlapa podobná výzva nechá chladným, a když ucítíte jeho vzrušení, to vaše ještě vzroste.

A proč vlastně na rychlé hrátky nezanevřít a naopak je zařazovat do svého milostného života co nejčastěji? „Lidé tvrdě pracují. Málokdo má čas věnovat se druhému dlouhé hodiny, dopřávat mu masáž a delší sexuální potěšení. Tím se pak neshody mezi partnery jen zvětšují. Jestli tedy nechcete, aby to mezi vámi nezačalo váznout, je ultrarychlý sex tím správným řešením,“ dodává Tracey Cox.

Jak okořenit nudu v posteli?

„Je jasné, že v dlouhodobém vztahu vášeň časem opadá. Sex je stále dostupný, což je sice pohodlné, ale trochu nudné. A neplánované rychlovky, třeba v kuchyni při vaření nebo uprostřed sledování filmu jsou tím pravým kořením, které vás přenese do jiné dimenze.

„Zahoďte stud, jako žena můžete něco takového sama iniciovat, což se mužům hodně líbí. Je to takové živočišné a vášnivé. V podstatě se oba řídíte instinktem - a to je nesmírně sexy. Pánové mají na rychlý sex chuť poměrně často, takže přijdete-li s takovým návrhem, jsou okamžitě připravení,“ odhaluje Cox.

Foto: Iuliia Khabibullina, Shutterstock.com

Rychlý sex je nejvzrušivější na místech, kde hrozí přistiženíFoto: Iuliia Khabibullina, Shutterstock.com

Milování na veřejnosti

Rychlé milování se nemusí omezovat jen na domov, střihnout si ho můžete i venku. Je tu však jedna věc, kterou se nevyplácí podceňovat. Chcete-li mít sex někde na veřejnosti, musíte se ujistit, že to tak vyhovuje oběma. Laškovat pod rouškou tmy v autě či na opuštěné pláži vyžaduje pevné nervy. Na druhou stranu pocit, že vás někdo přistihne, u mnohých zvyšuje touhu i míru vzrušení.

Jste-li v parku, kde široko daleko nikdo není, vykasejte dlouhou sukni a kalhotky odsuňte stranou. Sedněte si partnerovi do klína, opřete se o strom, lehněte si do trávy a dělejte, co je libo. Kdo nezkusil, netuší, jak žhavé to může být.

Moc se nesvlékejte

„Neomezujte rychlovky jen na pohlavní styk,“ radí ještě Tracey Cox. Klidně si dopřejte i orální sex nebo méně obvyklé polohy. Například sex zezadu ve stoje je pro nevázaný sex bez přípravy ideální, už jen proto, že vyžaduje minimum svlékání. „Stačí se opřít o zeď a vyšpulit pozadí. Taková rychlovka se dá zvládnout i během dvou tří minut, tedy v době, kdy na vás před domem čekají přátelé – nebo se děti dívají na pohádku,“ doporučuje sexuální koučka.

Reklama

Načítám