Hlavní obsah

Proměna Aleny (39): Radikální zkrácení vlasů ji omladilo. Jak se vám líbí?

 

Reklama

Když se devětatřicetiletá Alena hlásila do proměny, psala o sobě coby o mamince na mateřské dovolené. Než ale došlo na den D (nebo chcete-li P), stihlo jí narůst bříško. A ne, Vánoce v tom prsty neměly... Čtenářka s radostí zjistila, že se její rodinka zase o něco rozroste.

Článek

Bývalá obchodní zástupkyně věnuje většinu svého času dvouletému synovi (a samozřejmě manželovi). Když v létě posílala přihlášku do proměny, neměla tušení, že do salonu půjde s rostoucím pupíkem. Než jsme proměnili Evu, Janu a Helenu (tato videa najdete o kousek níže), čtenářka Alena byla ve čtvrtém měsíci těhotenství. A protože se cítila fit, kývla na natáčení a dala si s námi sraz v kadeřnictví Petry Měchurové.

První dotazy samozřejmě mířily na kadeřnici Elišku Iľkaninovou, s níž jsme konzultovali barvení vlasů v těhotenství. Dobrou zprávou je, že jste-li v jiném stavu, této proceduře se vyhýbat nemusíte. Když se svěříte do rukou opravdového odborníka, není třeba se bát, že byste skončily se „zelenou hlavou“. V těhotenství mohou vlasy opravdu reagovat odlišně, kadeřník ale celý proces sleduje – problém může být spíše to, že odstín chytne méně intenzivně. Barvám se tedy kadeřnice vyhýbat nemusela a volnou ruku měla i ve střihu. Nebudeme vám prozrazovat výsledek, ale naťukneme, že se zkracovalo poměrně dost.

Nastávající mamince jsme domluvili i lekci líčení s vizážistkou Danielou Kremláčkovou, a aby toho nebylo málo, tak také oblékání. Ve videu si můžete prohlédnout i fotky, které po celém dni vznikly. Alena na nich nemá jen nový účes a šaty, ale také rostoucí bříško. A vypadá překrásně!

Náš tým a poděkování  

  • Vlasy - Eliška Iľkaninová, Salon Petra Měchurová, Mikulandská 7, Palác Národní, Praha 1, petramechurova.cz
  • Vizáž - Daniela Kremláčková
  • Styling - Šárka Štursová
  • Oblečení a doplňky - Karen Millen, Lindex, Gino Rossi, MAX&Co., Coccinelle

Chcete se i vy zúčastnit naší proměny? Přihlásit se můžete na e-mail Jana.Finferlova@firma.seznam.cz. Nezapomeňte připojit svoje aktuální fotky a pár informací o sobě. Budeme se těšit! 

Reklama

Načítám