Hlavní obsah

Proměna Ivy (52): Podívejte se, jak prokoukla a omládla!

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když jí volala dcera, že má pro ni překvapení, nejspíš čekala všechno, jen ne tohle. Ohromená Ivana se totiž dozvěděla, že byla vybrána do naší proměny. A můžeme vám říct, že si celý den jaksepatří užila.

Článek

Dvaapadesátiletá Ivana se sice nepřihlásila sama, z dceřina nápadu však byla nadšená. Sympatická úřednice totiž nosí stále stejně dlouhé vlasy a nepoužívá ani žádná líčidla. Sama tak byla zvědavá, co s ní náš tým provede.

Mladá babička (radost jí dělá čtrnáctiměsíční vnouček) dala kadeřníkovi Pavlu Kroupovi volnou ruku – jejím jediným přáním bylo nejít úplně nakrátko a neztmavovat vlasy. Čtenářka si užívala i líčení a oblékání, přestože normálně nenosí nic – jak sama říká – nápadného. Jste zvědaví, jak proměna dopadla a s jakou vizáží Ivana odcházela? Pusťte si video z celého dne!

Náš tým  

  • Vlasy - Pavel Kroupa, salon James Blond, Křižíkova 29, Praha 8 – Karlín, jamesblond.cz
  • Vizáž - Daniela Kremláčková
  • Styling - Šárka Štursová
  • Oblečení a doplňky - Karen Millen, Lindex, Gino Rossi, MAX&Co.

Chcete se i vy zúčastnit naší proměny? Přihlásit se můžete na e-mail Jana.Finferlova@firma.seznam.cz. Nezapomeňte připojit svoje aktuální fotky a pár informací o sobě. Budeme se těšit!

Reklama

Načítám