Hlavní obsah

Proměna Karolíny (37): Radikální střih vlasů ji zjemnil

 

Reklama

Když už, tak už! Sedmatřicetiletá Karolína nepatří k ženám, které by lpěly na každém centimetru vlasů. Po dlouhých letech, kdy nosila stále stejný účes, zatoužila po výraznější změně. A jak už to tak bývá, ve věci byla i minulost, kterou chtěla čtenářka „odstřihnout“.

Článek

Na tom, že nás, ženy, k proměně vizáže často motivují různé životní kotrmelce, rozhodně něco bude. Touhu po změně pociťovala i čtenářka Karolína, která loňský rok rozhodně nepovažuje za svůj nejšťastnější… Ve chvíli, kdy porodila třetí dceru, totiž zároveň procházela zdlouhavým rozvodem a musela se srovnat se střídavou péčí, stěhováním, zařizováním bytu a do toho všeho přišla mozková příhoda tatínka, která se nakonec obešla díky bohu bez větších následků.

S pocitem, že kolem sebe potřebuje lidi, se Karolína pustila do předcvičování v sokolovně a postupně se začala cítit lépe. „Došlo k malinkému zlepšení v mém nitru a teď bych ještě něco ráda udělala s tím zevnějškem. Bude mi třicet osm let a kromě účesu bych uvítala i rady ohledně líčení a oblékání,“ napsala nám čtenářka, se kterou jsme se o pár týdnů později sešli v salonu Jarky Čechové. Jste zvědavé, co pro ni vymyslela kadeřnice Eva Pavlů a zbytek našeho zkrášlujícího týmu? Koukněte se na video z celého dne!

Náš tým   

  • Vlasy - Eva Pavlů, kadeřnický salon Jarky Čechové, Politických vězňů 1599/23, Praha 1, www.jarkacechova.cz
  • Vizáž - Soňa Šajdáková
  • Styling - Šárka Štursová
  • Oblečení a doplňky - Lindex, Gino Rossi, Mango, Zara a Dyrberg/Kern

Chcete se i vy zúčastnit naší proměny? Přihlásit se můžete na e-mail Jana.Finferlova@firma.seznam.cz. Nezapomeňte připojit svoje aktuální fotky a pár informací o sobě. Budeme se těšit!

Reklama

Načítám