Hlavní obsah

Proměna Katky (23): Z šedé myšky opravdickou modelkou

 

Reklama

Třiadvacetiletá studentka Katka byla kočka už před proměnou, ale protože tápala v oblasti stylingu, svěřila se do rukou odborníků. A s novou vizáží by mohla vyrazit rovnou na přehlídková mola, nemyslíte?

Článek

Své dlouhé blond vlasy čtenářka Katka nebarvila a nikdy si neprošla ani žádnou extravagantnější změnou účesu. Jak už to ale bývá, dříve či později snad každá žena zatouží vypadat malinko jinak. I proto se sympatická studentka přihlásila do naší proměny. Jak to dopadlo? To už se dozvíte ve videu!

Světlovláskou chtěla Katka zůstat i po zásahu kadeřníka, co se týče střihu, dala však Damiru Kovačićovi volnou ruku. Nový odstín ve studeném tónu čtenářce opravdu prospěl, stejně jako výrazné zkrácení délky. Když se pak ještě pustila do práce vizážistka Daniela Kremláčková, nestačili jsme se divit, jaká se z Katky vyklubala modelka. Jaký outfit jí podle vás slušel nejvíc?

Náš tým

  • Vlasy - Damir Kovačić, salon James Blond. Adresa: Křižíkova 29, Praha 8, www.jamesblond.cz
  • Vizáž - Daniela Kremláčková
  • Styling - Šárka Štursová
  • Oblečení a doplňky - Karen Millen, French Connection, Gino Rossi

Chcete se zúčastnit naší proměny, nebo víte o někom, komu by nová vizáž prospěla? Psát můžete na e-mail Pavlina.Hajduova@firma.seznam.cz. Nezapomeňte přiložit aktuální fotky a kontakt na vás. Budeme se těšit! 

Reklama

Související témata:

Načítám