Hlavní obsah

Proměna Katky: Má poprvé nabarvené vlasy! Jak to dopadlo?

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do kadeřnického salonu Katka (22) příliš často nechodila, a protože si nikdy nebarvila vlasy, neměla k pravidelným návštěvám vlastně ani důvod. Nyní se ale rozhodla pro razantní změnu image. Nový účes čtenářce dodal jiskru a elegantní outfity pořádný šmrnc.

Článek

Usměvavou produkční minuly vlasové experimenty i v pubertě – na rozdíl od většiny žen. Touha vyzkoušet jiný, neokoukaný styl však Katku přece jen dohnala. Pak už jen stačilo vyplnit přihlášku do našeho pořadu a čekat, zdali bude mít štěstí.

Jakmile čtenářku zkouknul profesionální kadeřník, bylo rozhodnuto. Krácení ani barvení (i když jen za pomoci šetrnějšího přelivu) se Katka nevyhnula. Studený odstín jí opravdu sedl a mohli jsme se přesunout k další části proměny. Vizážistka zvolila jemný přirozený make-up a s Katčinou vysušenou pletí si poradila na jedničku. Teď už zbýval jen kompletně nový šatník. Této úlohy se zhostila naše stylistka. Jak se jí to povedlo? Na výsledek se podívejte ve videu.

Náš tým

  • Vlasy - Nikola Stojanović, salon Nikola Melita. Adresa: Sokolovská 102b, Praha 8, www.nikolamelita.cz
  • Vizáž - Linda Chudomelová
  • Styling - Hanka Kratochvílová
  • Oblečení a doplňky - Deichmann, C&A, Mohito, Zara, Mango

Chcete se zúčastnit naší proměny nebo víte o někom, komu by nová vizáž prospěla? Psát můžete na e-mail Pavlina.Hajduova@firma.seznam.cz. Nezapomeňte přiložit aktuální fotky a kontakt na sebe. Budeme se těšit!

Reklama

Načítám