Hlavní obsah

Proměna Zuzany (32): Zhubla 20 kilo a má tělo snů

 

Reklama

Zuzana chtěla jen zhubnout poporodní kila. Dostala se však mnohem dál, než by si kdy pomyslela. Během pár let si vybojovala nejen perfektní postavu, ale získala i novou práci. Dnes má mladá maminka o dvacet kilo méně a fyzičku by jí mohl závidět kdejaký fitkař.

Článek

Zuzanu (32) k hubnutí vyprovokovaly rýpavé otázky známých na její poporodní kila. To ji nakoplo natolik, že začala cvičit. Jídlo ale dlouho neřešila – doufala, že sport bude stačit. Výsledky však nebyly takové, jaké by si představovala. Nastalo tak období extrémních diet, které nefungovaly a nedaly se držet dlouhodobě. Zuzana pochopila, že tudy cesta nevede.

Čas strávený ve fitku ji začal bavit natolik, že se rozhodla oblasti fitness věnovat víc. Úspěšně složila zkoušky a stala se trenérkou Fitness pro ženy Contours. Mezitím absolvovala několik kurzů a workshopů, kde zjistila, jak důležité je zajímat se o stravu. Dnes pečlivě dodržuje bezlepkovou dietu kvůli diagnostikované celiakii a dbá nejen na pravidelnost v jídle, ale i na to, aby měla na talíři vyvážený poměr makroživin.

V současnosti Zuzana dodržuje ukázkový jídelníček, cvičí několikrát týdně, a dokonce se věnuje překážkovým závodům Spartan Race. Díky tomuto životnímu stylu se jí podařilo zhubnout celých dvacet kilo a vypadá neuvěřitelně! Posuďte sami...

Co říkáte na Zuzaninu proměnu?

Reklama

Načítám