Hlavní obsah

Proměňte byt v sexuální doupě!

Foto: Thinkstock

Svým hříšným choutkám přizpůsobte i bytFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Muži pomyslí na sex asi třináctkrát denně, ženy průměrně pětkrát. Tak proč byste na něj proboha měly zapomínat při zařizování bytu! Stačí pořídit pár šikovných vychytávek a za pár minut si už doma můžete hrát na rozdováděné děvče na houpačce, rozbalit to ve sprše nebo se vžít do role nevinných videošmíráků. Jak na to vám poradíme v článku, to ostatní už ale bude jen a jen na vás…

Článek

Nebojte se dát průchod svým sexuálním fantaziím! Kolegyně Lucka vám už poradila s neobvyklými polohami na houpacím křesle, taburetku i na kožešině před krbem, my dnes zajdeme ještě dál! Prozradíme vám, jak si zařídit rafinované sexuální doupě, které nic netušící návštěva vlastně ani neodhalí.

Souprava pro malé šmíráky

Ať se vám to líbí nebo ne, muži se moc rádi dívají. Jestli se chcete stát obstojnou konkurencí takových těch pohyblivých hambatých obrázků z DVD přehrávače, stačí pořídit malou webkamerku do koupelny, prodlužovací kabel k propojení s počítačem v obýváku a za chvíli můžete rozjet nejlepší domácí sexy reality show. Sadu kamery s kabelem pořídíte za 250 korun, přitom už obsahuje základní ovladače a programy pro váš počítač. Počítač lze samozřejmě následně propojit s televizí, takže si váš partner užije velký obraz i tak! Potom už jen stačí prohodit větu „Miláčku, přepni si třináctku, dávají tam fotbalový zápas století“ a nenápadně se přesunout do sprchy.

Výmluva pro návštěvu:„Máme to na hlídání dětí v koupelně, aby se jim nic nestalo."

Výmluva pro návštěvu: „Neznám dokonalejší masáž šíje!"

Výmluva pro návštěvu:„Do skříňky se nám vejde spousta věcí, netypické umyvadlo je zkrátka designový výstřelek, který jsme si nedokázali odepřít."

Zažijte sex ve stavu beztíže!

Výmluva pro návštěvu: „Zrcadla opticky zvětšila prostor, navíc jsme zakryli popraskaný strop."

Výmluva pro návštěvu:„Manžel na ní každé ráno posiluje. Podívej, začíná to na něm být vidět!"

Pokud to chcete vyzkoušet „na kosmonauty“, pořiďte si houpačku. Nemusí to být vyloženě ta poutací na sadomasochistické hrátky (to byste tchyni asi jen těžko vysvětlovala), ale postačí i například ratanové vajíčko DENICO za 2910 Kč či houpací sedačka s tyčí La siesta caribeňa. Obě je nutné opět pevně zavrtat do stropu.

Výmluva pro návštěvu: „Číst v neděli knížku jinde než na houpačce? To si nedokážu už ani představit!"

Čistota především

Při zařizování svého semeniště hříchu byste měly myslet i na použitý materiál. Co se týče křesel a pohovky volte například snadno omyvatelnou koženku. „Sperma je jako každá jiná tekutina," radí odbornice na úklid Hana Šináglová ze společnosti Pohodlnejsizivot.cz, „když se odstraní hned, odstraní se bez problémů z jakéhokoliv materiálu. Pokud se nechá zaschnout, je to již horší."

Velmi špatně se sperma čistí ze semiše, na který není možné používat prakticky žádné čistící přípravky, protože ztvrdne. „Semiš se může pouze kartáčovat," vysvětluje Hana Šináglová. „Na čištění spermatu z kůže doporučuji mikrovláknovou utěrku a přípravek Tableau Cleaning Mousse. Po každém čištění je také kůži potřeba ošetřit, a to přípravkem Tableau Leather Food. Na čalounění použijte taktéž mikrovlákno a přípravek Upholstery Cleaner, čistící pěnu určenou k lokálnímu čištění čalounění, koberců, eventuelně eco kůže. Pokud je sedačka koženková, stačí mikrovlákno a vlažná voda."

Bonus pro náročné: Erotický nábytek

Kutily najdete i v sexuálních dílničkách! Např. v internetovém obchodu www.sexshop.cz pořídíte za necelých 700 Kč modrý nafukovací taburet, kterému nechybí ani dostatečně dlouhý „pomocník". Pro fajnšmekry je k dostání také nafukovací postel love machine Louisina Lounger, sex stroj, který se nikdy neunaví. Dalším tipem může být i nafukovací míč, ke kterému se dokonce můžete nechat přivázat. Existuje toho spousta, stačí si projít přislušnou nákupní rubriku!

Reklama

Související témata:

Načítám