Hlavní obsah

Prostředí, ve kterém vaříte, je důležité

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Proteinová dieta, paleo strava, glykemická dieta, středomořská dieta a mnoho dalších. Co tyto stravovací přístupy spojuje? Samozřejmě kvalitní a samostatná příprava jídel podle určitých pravidel.

Článek

Příprava potravin podle pravidel dané diety spolyká mnoho osobního času na jejich přípravu. Ve dnešním uspěchaném světě prvotní nadšení velmi brzo vyprchá a často se potom bere samotné sestavování jídelníčku jako nepříjemná povinnost, která vede k opuštění tolik vytouženého životního stylu.

Je to škoda, protože na začátku jsme všichni rozhodnuti, že to tentokrát opravdu vyjde, což ale tak vypadá především o víkendu, kdy máme klid a jsme na změnu duševně připraveni. Kolikrát již zaznělo od pondělí… Potom však přijde pracovní nasazení a naše pevné přesvědčení začíná slábnout. Není na tom něco?

Co se dá udělat pro to, aby nás pobyt v kuchyni duševně uspokojoval a příprava jídel byla zábavou?

Představme si kuchyň jako klidné místo, kde se nám opravdu líbí trávit čas a tím se zbavíme velké části negativních pocitů typu: „Už zase musím jít chystat krabičku na zítra.“

Máme pro všechny řešení, jak takové místo vytvořit. Přední česká společnost vyvinula a vyrábí úplně nový typ kuchyňského obkladu značky Graftazit. Tento moderní obklad zaručí nejen pohodu při vaření, ale i pocit příjemného prostředí, ve kterém budeme rádi.

Navíc nebudeme otrokem úklidu po vaření, protože tento obklad se udržuje extrémně snadno, což je jedna z jeho nesčetných výhod.

Údržba varné zóny je neméně důležitá

Jaké prostředí je to nejlepší?

Nejpříjemněji je samozřejmě člověku v místě, ke kterému má určitou citovou vazbu a je vizuálně přitažlivé. Graftazit umí takové místo vytvořit. Cokoli si představíme, to můžeme mít při vaření přímo před očima.

Někomu navozují duševní pohodu moderní vlny, které v sobě skrývají určitá tajemství, jinému zase navodí pohodu pohled na přírodu a pro někoho je přitažlivé třeba něco úplně jiného. Vše je s Graftazitem možné.

Vhodné je také myslet na styl pokrmů, který preferujeme. Pokud například milujeme japonskou stravu, proč si neudělat takovou i kuchyň.

Pokud víme, co je pro nás to pravé, výrobce nám takový obklad vyrobí s naprosto profesionálním a přátelským přístupem. Vše je možné.

Myslete také na styl stravy, který preferujete

Náročnost změny neatraktivní kuchyně?

Změna snad ani nemůže být snadnější. Výrobce umí provést objednávkou a věnuje se se vší péčí přípravě té pravé grafiky právě pro naše smysly. Montáž je čistá a velice snadná. Spousta lidí ji zvládá svépomocí, ale společnost zajišťuje svými silami i profesionální instalaci.

Díky nepřilnavému matnému povrchu a celoplošnému provedení z jednoho kusu není nutné trávit čas leštěním a dolováním nečistot ze spár. Naopak budeme v blízkosti Graftazitu moc rádi a budeme se na něj chtít dívat stále dokola, tak jako na krásný obraz či krajinu.

Náklady na pořízení moderního obkladu Graftazit?

Když se vezme v potaz, že vše jde bez řemeslníků, nemusíme nic bourat, štukovat a odsekávat, je jeho cena také velmi příjemná. Například obklad rozměru 200 x 50 cm vyjde na 3688 Kč.

Díky jeho relativně slabé síle 3 mm, avšak velké pevnosti, je možné obklad instalovat přímo na stávající obložení. Graftazit je neprůhledný, tudíž je vyloženě vhodný pro rozmanitá použití.

TIP: Primárně ho společnost prezentuje jako obklad kuchyňský, ale použití je univerzální. Ve sprše, obýváku, jako designový kryt radiátoru, v exteriéru, na fasádě…

Lze objednat vzoreku výrobce a obklad si prohlédnout „na živo“.

Obklad může vypadat přesně tak, jak chcete vy

A co odolnost obkladu?

Bez problémů odolává teplu a to i za plynovými vařiči, nepraská, je rozměrově stálý, odolává povětrnostním vlivům, nekroutí se. Je certifikován nejlepším možným výsledkem dle norem ČSN EN ISO 2409 a ČSN 73 2582 na odolnost proti otěru a adhezi barev.

Více informací na stránkách výrobce www.graftazit.cz, nebo na telefonu 776 00 90 90.

Každý kus je originál vyrobený na zakázku, který v jiné kuchyni nenajdete. Buďte také jedineční a ukažte všem svou osobnost

Reklama

Načítám