Hlavní obsah

První ochutnávka plavek 2020: Pásky, třpyt i leopard

Foto: F&F

Foto: F&F

Reklama

S novými plavkami se nevyplatí otálet. I když se zdá, že je teď nepotřebujete, v létě bude nabídka probraná. Připravili jsme tipy na nejkrásnější bikiny i jednodílné plavky, které seženete online!

Článek

V čem budete letos v létě oslňovat na plážích u Mácháče? I když to zní trochu sarkasticky, je to realita a vůbec není tak špatná! A počasí se tváří přívětivěji, už teď je to skoro na opalovačku na zahradě nebo na balkoně. A čím si zlepšíte náladu? Rozhodně novými plavkami. Co musí mít ty ideální a trendy kousky pro rok 2020?

1. Něco zajímavého

Pásky, kovové aplikace nebo střih přes jedno rameno. Všechno je o detailech, tak si vyberte ten váš. Letí také plavky s všelijakými šňůrkami navíc, které si omotáte okolo trupu.

Foto: Archiv firem

Zleva: Marks & Spencer, 1099 Kč; F&F, 599 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Calvin Klein, horní díl 1490 Kč, spodní díl 1090 Kč, prodává Zalando; Calzedonia, horní díl 850 Kč, spodní díl 600 KčFoto: Archiv firem

2. Hluboký výstřih 

Jak zepředu, tak zezadu. Jednodílné plavky jsou letos ještě vykrojenější v zádech než kdy dřív. Klíčem k dokonalé siluetě je všitá podprsenka, nebo alespoň vyztužené košíčky.

Foto: Archiv firem

Zleva: Marks & Spencer, 1099 Kč; Scotch & Soda, 1599 Kč, prodává AnswearFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firmy

Zleva: Monki, 600 Kč; Bruno Banani, 1440 Kč, obojí prodává ZalandoFoto: Archiv firmy

3. Pestré barvy

Tropické motivy jsou evergreenem a nepřekvapí, že je v kolekcích najdete i letos. Tyhle barvy a vzory lahodily našemu oku nejvíce. A všimněte si, že kombinace tropických listů a leopardího vzoru vypadá zvlášť povedeně.

Foto: Archiv firem

Zleva: Litex, horní díl 725 Kč, spodní díl 495 Kč; Simply Be, horní díl 430 Kč, spodní díl 310 Kč, prodává ZalandoFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Esprit, horní díl 1199 Kč, spodní díl 849 Kč; Oboustranné bikiny Dorina, horní díl 430 Kč, spodní díl 369 Kč, prodává AnswearFoto: Archiv firem

4. Střih à la chytrá horákyně

Aneb být oblečená-neoblečená. Na jednodílných plavkách je skvělé to, že mohou formovat postavu. Pokud nechcete, aby látka z jistých důvodů obepínala bříško, jsou ideálním maskovacím manévrem plavky s řasením právě v této partii. Nebo zvolte hru barev tak, aby udělala zeštíhlující službu, jako jsou vzory uprostřed a po stranách černá látka. Jedním z nových trendů jsou víc zahalené než odhalené bikiny – vršek vypadá spíš jako crop top a kalhotky jsou s vysokým pasem.

Foto: Archiv firem

Zleva: Marks & Spencer, 999 Kč; H&M, každý díl 399 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Dorina, 720 Kč; Cotton on Body, 700 Kč, obojí prodává ZalandoFoto: Archiv firem

5. Elegantní retro styl 

Plavky, kterých je škoda na plavání, tyhle se spíš hodí na večírek na pláži! Nebojte se pořídit si kousek se třpytivými aplikacemi, na pláži přece o sportování úplně nejde, že? Zaujali nás jednodílné plavky z metalické látky, ale i retro kousky, které nepostrádají eleganci.

Foto: Archiv firem

Zleva: H&M, 599 Kč; Zara, 599 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Freya, 700 Kč, prodává Zalando; Esprit, 1699 KčFoto: Archiv firem

Reklama

Související témata:

Načítám