Hlavní obsah

První sex s novým mužem: Jak být nejlepší milenkou?

Foto: thinkstock

Co chtějí muži především? Ženu, která se má ráda a je sebevědomáFoto: thinkstock

Reklama

Poprvé s novým chlapem! Oba sužuje nervozita, zábrany a nejistota. Víte ale, po čem většina mužů touží, když se blíží první milování s jejich novou slečnou? Po těchto šesti věcech!

Článek

Máte nového přítele a je jen otázkou času, kdy spolu skončíte v posteli? Jednoduše vás čeká vaše společné poprvé? Tak si určitě přečtěte rady britské sexpertky Tracey Cox. Tohle je šest věcí, kterými ho zaručeně dostanete!

1. Nestyďte se

Zhasnutá světla, vy schovaná pod peřinami, a navíc sotva dýcháte, jak se snažíte zatáhnout břicho? Špatně! Pánové prý chtějí v posteli dívku, co se nestydí za své tělo a nic se před nimi nesnaží skrývat. A je jedno, jak vypadáte! „Máte přece sex s mužem, který se vám líbí. Jednou vás stejně spatří zcela nahou, tak proč to oddalovat? Hoďte všechny obavy a stud za hlavu už při prvním milování. Aspoň to budete mít za sebou, oběma se vám uleví a o to víc si sex užijete,“ radí Tracey Cox.

2. Buďte aktivní

Nemusíte samozřejmě názorně předvést, že ovládáte všechny polohy z kámasútry, ale rozhodně popusťte uzdu vášni. „Hýbejte se, jděte partnerovi naproti. Nenechte ho v tom samotného,“ popisuje Tracey Cox.

Muži totiž tápou stejně jako vy. Ani oni netuší, jaké jsou vaše „postelové zvyklosti“, co máte rády, a co ne. A právě to testování bývá přece tak vzrušující! Ale musí na něj být dva!

Foto: thinkstock

Chlap není stroj na sex. Jestli si ho chcete užít, musí na vás, jak se říká, něco být!Foto: thinkstock

3. Orální sex

Nejde jen o to, že orální sex patří k mužským nejoblíbenějším praktikám. Nejde jen o fyzické potěšení, ale také akt důvěry a intimity. Navíc když jim tohle tajné přání splníte, je to pro ně známka toho, že umíte slast nejen přijímat, ale také štědře rozdávat.

4. Ať vás slyší

Říká se, že tichá voda břehy mele, ovšem ve své posteli pánové raději vidí pořádně dravou řeku. A to, že vás bude slyšet, je pro ně při prvním sblížení obzvláště důležité. Neznamená to samozřejmě, že se musíte při každém jeho pohybu svíjet ve vášnivých křečích (pokud tomu tak skutečně není), ale dát mu jasně najevo, když se vám něco líbí, není vůbec od věci. „Vzdech či slastné ,hmm´ je povzbudí, ukáže jim to cestu,“ upřesňuje Tracey Cox. A to je to, co muži potřebují, aby netápali v nejistotě, zda se vám to s nimi líbí, či ne.

Foto: thinkstock

Nestyďte se dát najevo, že se vám to s ním líbíFoto: thinkstock

5. Buďte chápavé

První sex bývá velmi vzrušující, ale zároveň i stresující. Oba jste nervózní. Jenže on má oproti vám velkou nevýhodu. „Ženy velmi snadno svou nervozitu skryjí. Naopak penis je neomylným barometrem úzkosti, projevuje se většinou předčasnou ejakulací či nedostatečnou erekcí, a nejde tomu zcela zabránit,“ vysvětluje Tracey Cox.

To je samozřejmě noční můra většiny mužů, proto touží po ženě, která k jejich případnému selhání bude tolerantní. Potřebují, abyste z toho nedělaly vědu, nebraly si to osobně, prostě nad tím mávly rukou. Pokud to neuděláte, stres ještě vzroste a vše může skončit velkým propadákem.

6. Nenaléhejte

Jakmile je „po“, hodně žen má potřebu vše podrobně a společně rozebrat. Jenže muži to mají jinak. Nával emocí potřebují v klidu a tichosti strávit a zpracovat si je ve své hlavě. Bez vaší asistence! Rozhodně netouží mluvit pár minut poté, co s vámi dosáhli prvního společného orgasmu, probírat vaši budoucnost. „Dejte mu prostor a čas. Netlačte na něj, nevěšte se mu na kotníky. Pokud nutně potřebujete s někým mluvit a vše rozebrat, zavolejte kamarádce,“ radí Tracey Cox.

Tak co? Myslíte, že tohle muži opravdu chtějí?

Reklama

Související témata:

Načítám