Hlavní obsah

Půvabná květina (nejen) k Valentýnu! Vyrobte ji z ubrousků

 

Reklama

Chystáte se potěšit na svátek zamilovaných také svou maminku, babičku nebo kamarádku? Vyrobte jí spolu s dětmi krásnou dekoraci v podobě květiny z obyčejných ubrousků. Ukážeme vám, jak na to!

Článek

Květiny se hodí pro všechny příležitosti, a tak si můžete papírovou dekoraci vyrobit kdykoli. První možnost se vám však naskytne již tento týden, kdy se slaví svátek svatého Valentýna. A my vám v následujícím videu ukážeme, jak jednoduše vyrobíte roztomilou dekoraci z papírových ubrousků za pár korun.

Stačí zakoupit pár lízátek, aranžovací hmotu a hezký květináč či vázičku, do které chcete květinu připravit. Pak už jen vyberte různě barevné ubrousky a pusťte si naše video, kde se dozvíte celý postup.

Předpokládáme, že muži květiny raději koupí, takže přizvěte na pomoc své děti, které dekoraci zvládnou připravit i samy. Bude se hodit jako dárek třeba pro babičku i kamarádku.

TIP: Máme pro vás ještě drobný tip na závěr. Pokud nechcete doprostřed květů dávat kupovaná lízátka, můžete je klidně nahradit doma vyrobenými pralinkami na špejli. Jak je připravit, se dozvíte v článku: Velikonoční cake pops. To už je ovšem, jak se říká, vyšší dívčí.

Reklama

Načítám