Hlavní obsah

Rande ve vesmíru a robot v posteli? Tohle není sci–fi!

Foto: sakkmesterke, Shutterstock.com

Foto: sakkmesterke, Shutterstock.com

Reklama

Udržet prst na tepu doby se v dnešním světě může jevit jako nadlidský úkol. Jen co přijmete fakt, že telefonem ovládané domácnosti vážně existují, ocitnete se tváří v tvář jiné roztodivné skutečnosti. Jak vypadá budoucnost sexu a proč se milostné hrátky přestávají odehrávat ve vlastních ložnicích?

Článek

Touha po extrémních zážitcích roste a není divu, vždyť stereotyp bývá častým problémem mnoha párů. Zatočte s jednotvárností a vydejte se s partnerem, nebo sama do neprobádaných krajů. Vesmírné rande, umění shibari či schůzka s mužem, který nechrápe, představuje zhmotněnou fantazii současnosti. Opatrně ale, může to být jen pro skutečně odvážné.

Rande snů

Nevyléčitelní romantici, dobrodruzi i milovníci filmů 60. let si mohou od této chvíle splnit prostřednictvím jedné noci svůj sen. Brněnský designový hotel Anybody nabízí svým hostům jedinečnou atmosféru a dokonalý prožitek. Na výběr máte z deseti tematických pokojů vybavených multimediálním systémem, ve kterých se stanete kýmkoliv jen budete chtít.

Dejte si se svým miláčkem transgalaktické rande v jiné galaxii, ztraťte se uprostřed džungle, nebo se změňte v agenty 007. Stačí stisknout tlačítko na tabletu a celá místnost rázem ožije. Teď už zbývá jen vžít se do svých postav a splnit úkoly. Třeba se o svém partnerovi dozvíte něco, co jste ještě nevěděli.

Foto: Anybody.cz

Hotel Anybody nemá recepci, veškerá rezervace a check-in proces probíhá onlineFoto: Anybody.cz

Když máte pro strach uděláno

Pokud vás na něžnosti příliš neužije, prozkoumejte ostřejší praktiky. V poznávání neznámého vám pomůže pražský BDSM Klub, který pořádá tematické workshopy. Zasvětí vás například do tajů shibari (umělecké svazování v japonském stylu), napoví, jak se změnit v dominantní královnu a především naučí, jak používat BDSM pomůcky tak, abyste nikomu neublížili.

Po absolvování podobné „instruktáže“ si můžete s partnerem či partnerkou pronajmout privátní místnost s mučícími nástroji. Vašemu chtíči  se tedy oddáváte až za absolutního soukromí. Intimní pomůcky v podobě obojků, provazů, bičíků či důtek vám v klubu z hygienických důvodů nepůjčí, můžete si je na místě zakoupit, nebo samozřejmě přinést vlastní. Tak co, odvážíte se?

Foto: BDSM Klub

Místnost v BDSM Klubu si můžete pronajmout za 500 Kč na hodinu. Pokud si nevíte rady, jak nástroje používat, přihlaste se před samotným pronájmem nejprve na workshopFoto: BDSM Klub

S robotem v posteli 

Jste single nebo naopak v dlouholetém vztahu? Uvítali byste v posteli změnu, ale nechcete nevěrou ranit svůj milovaný protějšek? Udělejte si výlet do pražského nevěstince Naughty Harbor, kde můžete využít služeb tří sexy žen či jednoho namakaného muže. Na žádného zaměstnance váš partner či partnerka ale žárlit nemusí.

Ačkoliv vypadají jako reální lidé, tlukot srdce z jejich hrudi neuslyšíte. Uznejte, že silikonoví milovníci nejsou žádným důvodem k rozvodu, ba naopak: do života vnesou příjemné zpestření. Abyste si zážitek vychutnali opravdu všemi smysly, má pro vás netradiční podnik přichystaný set pro virtuální realitu, který erotické chvilky stonásobně umocní.

Foto: Naughty Harbor

Nick je hrdý bisexuál a kromě sexu miluje chození do fitka. Za 1200 Kč může být jen váš, tedy alespoň na půl hodinyFoto: Naughty Harbor

Reklama

Související témata:

Načítám