Hlavní obsah

Rok 2020 podle numerologie: Co přinese právě vám?

Foto: tomertu, Shutterstock.com

Foto: tomertu, Shutterstock.com

Reklama

Kulatý a souměrný letopočet 2020 se nese na vlně čísla čtyři, což ovlivní život každého člověka. Jak bude vibrace čtyřky rezonovat s vaším životním číslem, a co vám tedy letošek přinese?

Článek

Proč je rok 2020 rokem čísla čtyři? Je to jednoduché. Stačí sečíst všechna čísla, která se v letopočtu vyskytují, a je jasné, že hlavním nositelem vibrací je letos opravu čtyřka: 2 + 0 + 2 + 0 = 4. Znamená to, že půjde o rok rovnováhy a harmonie, kdy všechno špatné bude vyváženo dobrým.

Kromě toho je čtyřka číslo velmi praktické a pracovité, což naznačuje, že zejména po pracovní stránce se bude všem dařit – letošek bude vhodný pro hledání nového zaměstnání či rozvíjení současné kariéry. Čtyřka přinese houževnatost, takže i když něco náhodou nedopadne, zvládnete zatnout zuby a dotáhnete to do konce. Pozor však na přehnaný perfekcionismus, na jakousi omezenost a „zaprděnost“ a ustrnutí na jednom místě!

Rok 2020 podle životního čísla

To však není všechno. Čtyřka roku 2020 bude rezonovat i jinak: co vás čeká, když se přičte k vašemu životnímu číslu? K jeho výpočtu stačí jednoduše sečíst všechna čísla, která se objevují v datu narození. Když vyjde dvojciferný součet, opět čísla sečtěte, až se dostanete na jednocifernou verzi. Příklad: Pokud se někdo narodil 18. 7. 1978, počítejte takto: 1 + 8 + 7 + 1 + 9 + 7 + 8 = 41; 4 + 1 = 5, což je jeho životní neboli osudové číslo.

Životní číslo jedna

Je-li vaším životním číslem jednička, ponese se následující rok na vibracích pětky (1 + 4 = 5). Ta v numerologii znamená změnu, další etapu, nový začátek. Jako byste za tím, co bylo, udělali čáru a odpíchli se k novým zítřkům. Připravte se na to, že to bude pěkný fofr – nevažte se, přijímejte změny, které přicházejí, usazení vás zatím moc nečeká. Využijte vibraci změn a přestěhujte se, změňte práci, odejděte z nepovedeného vztahu.

Životní číslo dvě

Pro dvojky je rok 2020 rokem šestky. Šestka je číslem péče, dobročinnosti, laskavosti a soucitu. To znamená, že se letos téměř rozdáte a budete kolem sebe šířit dobro a hezké skutky. Dojde také k prohloubení vašich důležitých vztahů a ukončení těch, které za to nestojí – nesmutněte pro ně, bude to pro vás ve výsledku spíše úleva a očista. Těšte se na lepší komunikaci se všemi kolem sebe.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Řídí váš život dvojka? Pak letos prohloubíte vztahy s důležitými lidmiFoto: fizkes, Shutterstock.com

Životní číslo tři

Pro trojky začíná rok s vibrací čísla sedm, tedy rok sebepoznání. Ztraťte se sami v sobě, abyste se zase mohli najít – poznejte, co opravdu chcete a nechcete od života, a zařiďte se podle toho. Nejspíše se letos trochu stáhnete na svůj vlastní píseček, kde vás ostatní nebudou tolik rozptylovat – toužíte zkrátka po zklidnění. Vyzkoušejte jógu, meditaci, ponořte se do alternativní medicíny či filozofických směrů, je na to správný čas.

Životní číslo čtyři

Čtyřky vstupují do roku čísla osm, do roku ambicí. Letos je čas uskutečnit to, co jste si dávno předsevzali a o čem dlouho sníte. Osud vám bude hrát do karet, tak se do toho vrhněte po hlavě. Povede se vám získat postavení v práci i osobním životě, dosáhnete úspěchu a ani materiálně na tom rozhodně nebudete zle. Pozor na bezohlednost a agresivitu, hlídejte se a myslete občas i na ostatní.

Životní číslo pět

Pro pětky začíná rok devítky, tedy čísla lidskosti a štědrosti. Je to také poslední číslo numerologického cyklu, takže nastává vhodná doba uzavřít nedokončené věci a připravit se na novou kapitolu života. Rozlučte se s tím, co vás tíží, abyste měli energii, kterou budete moci vkládat do nových projektů. Věnujte se lidem kolem sebe, protože právě o ně se můžete opřít, když cokoli ve vašem životě selže. Buďte tu pro druhé a oni tu budou pro vás.

Životní číslo šest

Šestky s rokem 2020 vstupují do prvního numerologického cyklu (6 + 4 = 10; 1 + 0 = 1). To znamená nové nápady a nové příležitosti, které se vám přímo pohrnou do cesty. Skočte po nich a využijte, co vám život nabízí, jinak si to budete později, až taková hojnost nebude, vyčítat. Zaměřte se na sebe, na svoje sny a přání, ale přitom dejte pozor, abyste nesklouzli k přílišnému egoismu. Rozmazlujte se a pečujte o sebe, nasbírejte energii.

Foto: Africa Studio, Shutterstock.com

Je vaše osudové číslo šest? Zaměřte se v tomto roce na sebe a začněte se rozmazlovatFoto: Africa Studio, Shutterstock.com

Životní číslo sedm

Pro sedmičky začíná rok s vibrací čísla dvě (7 + 4 = 11; 1 + 1 = 2). Je to pro ně okamžik, kdy je vhodné trochu zvolnit tempo a nadechnout se. Zaměřte se na vztahy, pokud jste single, teď je vhodný čas začít něco vážnějšího. Jestli už s někým žijete, snažte se vztah „zvelebit“ – půjde to snadněji, než byste čekali. Klidně letos zaujměte k životu spíše pasivnější přístup, po akčním loňsku si zasloužíte chvíli jen tak plout s proudem.

Životní číslo osm

Osmičky si užijí rok s vibrací čísla tři (8 + 4 = 12; 1 + 2 = 3), což znamená, že přišel čas rozvoje nových znalostí a dovedností, zatěžování a vytěžování mentálních kapacit. Plánujete-li studovat nový jazyk, změnit obor, naučit se lépe s počítačem nebo poprvé vyrazit na cesty jen tak, bez doprovodu, rok 2020 je na to jako dělaný. Zkuste nové věci, sami sebe trochu vystrčte z komfortní zóny a uvidíte, jak moc vám to prospěje.

Životní číslo devět

Devítky čeká rok s vibrací čísla čtyři (9 + 4 = 13; 1 + 3 = 4), což ještě znásobí charakteristiky uvedené na začátku pro celý letopočet 2020. Zaměřte se na pracovní život a dejte do něj spoustu síly a energie – všechno, co do své kariéry vložíte, se vám zase vrátí. Pokud si děláte zálusk na novou, vyšší pracovní pozici, teď je pravá chvíle vrhnout se do akce. Váš život se navíc ustálí, získáte stabilitu a rovnováhu a nečekají vás žádná nepříjemná překvapení.

Reklama

Načítám