Hlavní obsah

Ručníky a osušky pro léto 2017

Bez osušek či ručníků se v létě neobejdete. V tomto článku se dozvíte, jak vybrat ty správné.

Článek

Čas letních dovolených právě začíná, čeká nás slunné počasí, táboráky a především koupání, které k letním radovánkám neodmyslitelně patří. Součástí každé koupací výbavy jsou bezesporu plážové osušky s dostatečnou absorpcí vlhkosti a měkoučkým povrchem. Abyste vybrali zboží požadovaných kvalit, věnujte při výběru pozornost gramáži. Čím vyšší tato hodnota je, tím jsou osušky nadýchanější, savější a odolnější vůči mechanickému poškození. Při nákupech se proto poohlédněte po výrobcích s gramáží 450 g/m² a výše.

Froté ručník KRÉTA – fialová 50 x 100 cm

Dejte sbohem nežádoucím bakteriím

Pokud ručníky a osušky používáte mimo domov, téměř nikdy se nevyhnete obavám, jež plynou z nežádoucí vlhkosti a případného pachu. Tomu se lze snadno vyhnout použitím výrobků s příměsí bambusového vlákna. Ty jsou přirozeně antibakteriální a účinně zamezují množení nežádoucích organismů a plísní. Ve výčtu kvalit bambusových osušek však můžeme dál pokračovat. Kromě své mimořádné hebkosti také dokážou pojmout až čtyřikrát více vlhkosti než klasická bavlna.

Froté ručník ELEN – starorůžová 50 x 100 cm

Pohádkové osušky pro nejmenší

Děti je třeba zaujmout, proto u nich s obyčejným ručníkem nebo osuškou pravděpodobně nepochodíte. Není třeba si však zoufat, svým ratolestem uděláte radost dětskou osuškou s pohádkovými motivy. Momentálně letí Mimoni, Auta či Ledové království, které seženete také v podobě dětského ponča. Ideální jsou výrobky z bavlny, které jsou příjemné na dotek a respektují potřeby dětské pokožky.

Bambusový ručník MINA – tmavě oranžová 50 x 90 cm

Vyberte si spolehlivého prodejce

Pečlivý výběr prodejce se vždycky vyplatí. Vyhněte se proto extrémně levným nabídkám nebo nákupu v tržnicích. Odborník na slovo vzatý by vám měl dobře poradit a nabídnout zboží podle vašich požadavků. Doporučujeme obchod RodinneBaleni.cz, který je předním prodejcem bytového textilu na českém trhu. Kromě zmiňované nabídky zde výhodně pořídíte také ložní prádlo a galanterii, to vše s možností až 50denní lhůty na vrácení zboží, a to se vyplatí.

Povlečení

Reklama

Načítám