Hlavní obsah

Sedm pomocníků, které byste měla mít v kabelce, když jste mimo domov

Dámská kabelka je opředena mnoha mýty. Je to všestranné úložiště s kapacitou černé díry, která však nikdy nestačí.

Článek

Měly bychom varovat své drahé polovičky, že vlastníme více než jednu a že ji bereme s sebou všude! Tak čím ji naplnit, aby to mělo smysl?

1. Kapesníčky (vlhčené)

Pravý gentleman vždy v případě potřeby nabídne dámě kapesníček, ale protože není vždy po ruce (gentleman i kapesníček), měly bychom balíček nosit u sebe. Ty z nás, které jsou už maminkami, berou vlhčené ubrousky jako denní nezbytnost na upatlané dětské pusinky.

Kapesníčky (vlhčené)

2. Gel na podrážděnou kůži

Podrážděná kůže potřebuje uklidnit co nejdříve, protože každá z nás má milion důležitějších věcí, na které se soustředit, než je svědění. Rychlou úlevu přináší Fenistil gel, antihistaminikum s chladivým efektem. Pokožka se rychle zklidní a my se můžeme věnovat něčemu užitečnějšímu než jen drbání.

Gel na podrážděnou kůži

3. Balzám na rty (s barvou)

Naše rty si zaslouží péči i mimo domov. Dokonalou výživu a ochnanu zajistí hebký balzám. Vybírejte si šikovné balení, které nemusíte aplikovat prsty, které můžete mít špinavé. A protože víme, že krásné chcete být za každé situace, jemným odstínem červené či růžové nic nezkazíte.

Balzám na rty (s barvou)

4. Gumičku (se sponkou)

Ne všechny z nás mají vlasy až tam, kde končí záda. Nicméně se shodneme, že padající vlasy do očí lechtají, zabraňují ve výhledu a jsou nepraktické. Sponku připněte na gumičku ať se nerozlučná dvojka neztratí, ale přibalte raději i druhou, třetí. Stejně se ztratí.

Gumičku (se sponkou)

5. Dámské potřeby

Tělo a obzvlášť to dámské se nikdy neptá. Tampony, vložky, každé je příjemné používat něco jiného. Pro všechny případy s sebou mějte aspoň 2 kusy. Pro lepší pocit si pořiďte malou taštičku nebo pouzdro, které bude i pěkné na pohled.

Dámské potřeby

6. Propisku

I když žijeme v době on-linové, stará dobrá propiska a bloček se pořád hodí. Na psaní poznámek, zapisování nákupu nebo překotného výkladu někoho na druhém konci telefonu. Nezpochybnitelnou výhodou bločku je, že papírem nemusí být účtenka či vaše zápěstí. Doporučujeme uchovávat v oddělené kapsičce a při výběru zvolit odolnější materiál.

Propisku

7. Žvýkačky

Na chuť, pro svěží dech, i pro ukrácení dlouhé chvíle. Výhodou je přilnavost žvýkačky, která pomůže odstranit zbytky oběda ze zubů. Jen ji před důležitým setkáním nezapomeňte elegantně vyhodit a nežvýkat jako nedbalý teenager.

Žvýkačky

Více informací na: www.fenistil.cz

Zdroj fotografií: Fenistil/Shutterstock

Čtěte pečlivě příbalovou informaci. O správném použití se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Fenistil 1 mg/g gel je lék na použití na kůži. Obsahuje dimetindeni maleas.

V případě otázek kontaktujte prosím: GlaxoSmithKline Consumer Healthcare Czech Republic s.r.o., Hvězdova 1734/2c, 140 00 Praha 4, mail: cz.info@gsk.com, tel: +420 222 001 111. Případné nežádoucí účinky prosím hlaste na: ch.safety@gsk.com.

Ochranné známky jsou vlastněné nebo licencované skupinou společností GSK. ©2017 skupina společností GSK nebo poskytovatel příslušné licence

Datum přípravy materiálu: 8/2017, ZINC: CHCSK/CHFENI/0012/17

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Reklama

Načítám