Hlavní obsah

Sex: 5 nejčastějších ženských fantazií. Máte je taky?

Foto: Pshevlotskyy Oleksandr, Shutterstock.com

Foto: Pshevlotskyy Oleksandr, Shutterstock.com

Reklama

Stud, snaha nezranit partnera, neschopnost mluvit o intimních věcech... Je mnoho důvodů, proč ženy nedokážou partnerům říct, po čem v posteli touží. Přitom i ony mají sexuální fantazie. A jaké jsou nejčastější?

Článek

Buď se stydíte, nebo obecně nerady o sexu mluvíte, případně nechcete, aby měl partner pocit, že vám s ním něco schází, že není dobrý milenec. To jsou nejobvyklejší důvody, proč se ženy nesvěří s tím, co by v oblasti sexu chtěly vyzkoušet.

Přitom i ženy sní, i ony mají divoké sexuální fantazie a touhy. Podle britské sexpertky Tracey Cox, která pravidelně přispívá do magazínu Daily Mail, touží ženy nejčastěji po následujících věcech.

1. Více dominance

Pozor, nepleťte si to s násilím. Ženy neprahnou po hrubiánství, bolesti, opravdovém násilí. Ale mužská dominance je jednoznačně vzrušuje.

Jenže řada mužů se svou sílu bojí projevit. Nechtějí být označení za necity, za sexuální neandertálce. Je to ale škoda. „Víte, proč se kniha a film Padesát odstínů šedi staly takovým trhákem? Právě proto, že si tam hlavní hrdina příliš mnoho servítků nebere,“ tvrdí Tracey Cox.

Hodně žen podle ní touží, aby je muž svázal, možná jim decentně naplácal, přitlačil je ke zdi, chytil je za vlasy a jednoduše si je vzal. „Je vzrušující vidět muže, jak po vás tak moc touží, připadáte mu tak moc sexy, že se jednoduše neovládne, chytne vás a mrskne vámi na postel,“ popisuje Tracey Cox. Nejde ani tak o sado-maso praktiky a už vůbec ne o skutečné násilí, jako spíš o převzetí otěží, projevení mužské dominance.

2. Výlet do striptýzového klubu

Podle průzkumu magazínu Men’s Health si až 70 procent dotazovaných žen přeje, aby je partner vzal do striptýzového baru či klubu. Proč? „Zaprvé je to velmi bezpečný způsob, jak ukojit ženskou bisexuální zvědavost, aniž byste musely něco podnikat, jakkoli jednat. Pro řadu žen je to i šance, jak si splnit sny o trojce, aniž by musely do postele opravdu pozvat někoho třetího,“ popisuje Tracey Cox.

Navíc jsou striptýzové kluby jednoduše sexy. Takovým tím trochu laciným způsobem, ale i to je rajcovní. I slušné dámy se mohou cítit jako zlobivé holky.

Foto: Oleksandr Nagaiets, Shutterstock.com

Návštěva striptýzového klubu je pořádně rajcovní, a přitom tak nevinná zábavaFoto: Oleksandr Nagaiets, Shutterstock.com

3. Sexuální hračka na dálkové ovládání

Z předešlého výzkumu vzešlo i to, že až 63 procent dotazovaných dam touží po tom, aby na ně partner použil erotickou hračku na dálkové ovládání. Aby převzal veškerou kontrolu nad jejich sexuálním potěšením. „A dokonce asi 44 procent z nich uvedlo, že by se to mělo odehrát na veřejnosti,“ dodává Tracey Cox.

Jde tu opět o dominanci, o to, že vás někdo ovládá, ale také o to vzrušení, že okolí (pokud se to děje na veřejnosti) nemá ani ponětí, co se ve vašich kalhotkách odehrává. Sdílet s partnerem takhle divoké tajemství je sexy!

4. Sex na veřejnosti

Podle Tracey Cox nemusí jít vyloženě o soulož. Stačí jeho ruka pod vaší sukní, když sedíte na zadním sedadle taxíku a jedete domů. Nebo jeho noha mezi vašima, když naproti sobě sedíte v restauraci. „Svou roli samozřejmě hraje nejen samotný sex, ale spíš riziko, že vás někdo přistihne. A nebezpečí prozrazení je sexy,“ vysvětluje Tracey Cox.

5. Sex se zavázanýma očima

Tohle je údajně jedna z nejpopulárnějších ženských fantazií – sex se zavázanýma očima. „Více než 60 procent žen by ji chtělo vyzkoušet v praxi,“ upřesňuje Tracey Cox.

Jen si vzpomeňte na film 9 a ½ týdne (1986). Mít zavázané oči, nic nevidět, nemít ani ponětí, co s vámi partner hodlá provádět, kde se vás bude dotýkat, jak a kde vás bude laskat. Touha, obavy, nejistota, to vše mixnuté do jednoho velkého potěšení.

„Navíc řada žen se se zavázanýma očima méně stydí, dokáže se lépe uvolnit. Jako by měly pocit, že když muž nevidí jejich oči, nevidí ani to, jak moc se jim daná věc líbí, nevidí jejich temnou stránku, která tam ale samozřejmě je,“ popisuje Tracey Cox.

Zajímá vás, po čem touží muži? Přečtěte si top mužské erotické fantazie.

Reklama

Načítám