Hlavní obsah

Sex: 6 vylepšení misionáře pro skvělé vyvrcholení!

Foto: thinkstock

Věřte tomu, že i misionářská poloha je někdy bezdůvodně podceňovaná. Důležitá jsou drobná vylepšeníFoto: thinkstock

Reklama

Že pozice, při které lenivě ležíte na zádech, nemůže být vzrušující? Právě naopak! Misionář nahrává vyvrcholení a stimulaci dosud neobjevené sady nervů! Promilujte se i vy ke sladké tečce na závěr!

Článek

Misionář je tak trochu neprávem považován za prostou a nudnou pozici, která postrádá třpyt a vzrušení. Ale ona pravda je někde jinde. „Většina lidí si neuvědomuje, že misionářská pozice umožňuje mnoho variací a překvapivě příjemný orgasmus,“ nechává se slyšet sexuální terapeutka Lori Buckley z Kalifornie pro magazín Woman’s Health. Nevěříte tomu? Nemůžete v této, pro někoho absolutně nezáživné, poloze dosáhnout vyvrcholení? Pak ještě neznáte následující zesilovače „misionářské vášně“!

Loďka na moři

Klasický pohyb dovnitř a ven nahraďte kýváním, zkrátka se pohupujte jako na lodi. Odborníci tomu říkají „koitální zarovnávací technika“ neboli CAT. „I když leží na vás, soustřeďte se, aby základna jeho penisu byla přímo v souladu s klitorisem,“ říká sexuální terapeut Ian Kerner z New Yorku. Pak mu omotejte nohy kolem jeho stehen, přitiskněte genitálie k sobě a vytvořte tlak a protitlak: pohybujte se mírným, kývavým pohybem. Váš klitoris vám dá vědět, až to budete dělat naprosto správně! Jen myslete na to, že milenec by se neměl podpírat rukama, leží na vás celou vahou těla!

Hloubkové vrty

Jednou z možností, jak se dostat na slastný vrchol, je zahájit misi do hlubin, takže zatímco on se chystá milovat se tradičně, vy mu ze základní pozice vyšvihněte nohy na ramena. „To může způsobit, že špička jeho penisu se dostane do přímého kontaktu s děložním čípkem, což je velmi příjemné,“ říká Sadie Allison, jedna z amerických sexuoložek a spisovatelek. I on může přiložit ruce k dílu a ještě nadlehčovat vaše pozadí. Pak už přímé cestě k velkému orgasmu nic nebrání!

Mějte kontrolu

To, že jste pod ním, neznamená, že nemůžete kralovat situaci. Stačí jen mít jednu nohu na jeho ramenou, druhou nataženou či ohnutou, ale pevně opřenou o postel. Tenhle trik umožňuje regulovat tempo a partnera popřípadě zbrzdit či popohnat k lepším výkonům.

Foto: thinkstock

Klasika, ale přece trochu jinak, to je cesta k téměř zaručenému orgasmuFoto: thinkstock

Dostaňte ho na kolena

Probuďte celou vámi dosud neobjevenou sadu nervů nezvyklým úhlem pronikání! Podle Lou Paget, sexuální pedagožky a výzkumnice, je dobré, když muž klečí mezi nohama ženy tak, aby mu zadek spočíval na kotnících. Pro kontrolu rychlosti a větší pohodlí vás partner chytí za boky. Tato pozice stimuluje spodní poševní stěny, které jsou prošpikovány nervy, často opomíjenými při klasickém misionáři. Pokud vám orgasmus stále uniká, použijte vibrátor nebo mějte po ruce dostatek lubrikantu. Řešení nabízí i nůžky…

Nastražte past!

Zní to nepravděpodobně, ale pokud udržíte vaše nohy sevřené, může to skutečně zvýšit vaše potěšení. Jakmile je partner uvnitř vás, sevřete stehna k sobě (napodobte zavřené nůžky), čímž dojde ke tření vašich „vaginálních rtů“. „Vchod do vaginy, vnější a vnitřní stydké pysky jsou plné nervových zakončení, která se aktivují tímto typem mělkého proniknutí,“ radí Sadie Allison.

Využijte rekvizity

Jak vypadá nejžhavější erotická pomůcka? Nijak vyzývavě, jen se podívejte na gauč. Je to polštář! „Umístěte ho pod dolní část zad, ať se pochva vzedme vzhůru," říká Lou Paget s tím, že jeho penis se bude dotýkat čelní stěny. Tam je umístěn G-bod. Pro větší potěšení zkuste přiložit své dlaně na svůj zadek a mějte pod kontrolou rytmus pohybu. Tak se snáze dostanete do varu! Tak co, už pomalu přicházíte misionáři na chuť?

A jaký je váš názor na jednu z nejklasičtějších sexuálních poloh? Je opravdu tak nudná?

Reklama

Načítám