Hlavní obsah

Sex: Jak ovládnout muže v posteli?

Foto: nd3000, Shutterstock.com

Foto: nd3000, Shutterstock.com

Reklama

Některé ženy si myslí, že v ložnici nemohou převzít dominantní roli, jelikož ta náleží mužům. To ale není pravda. Pánové se rádi občas vzdají zodpovědnosti a nechají se (s)vést drsnou holkou, která ví, co chce. Tahle hra se bude líbit i vám!

Článek

Chcete-li milence ovládnout, musíte zapomenout na svou obvyklou submisivní pozici a změnit způsob, jakým se v ložnici prezentujete. Někdy stačí pár malých vylepšení a výsledky jsou na světě. Postupujte podle našeho návodu a připravte se na divokou noc!

Věřte tomu, co děláte

První věc, kterou by se mělo začít? Práce na přesvědčení a výrazu! Britská sexuoložka a odbornice na řeč těla Tracey Cox říká, že pokud myslíte sexy, jste sexy. Je důležité uvěřit vlastnímu záměru a vnitřně se naladit na roli „mrchy“, která ovládá muže. Berte to jako experiment a předstírejte, že jste někdo jiný – třeba sebevědomá Samantha ze Sexu ve městě. Použijte výrazný make-up, nové spodní prádlo a boty na vysokém podpatku. Zkrátka a dobře využijte svoji ženskost všemi možnými způsoby.

Volte dominantní sexuální pozice

Žena muže dostane na lopatky nikoli silou, ale s pomocí důvtipu, šarmu a vhodně zvolených milostných pozic. Vyvarujte se stylů zezadu a misionáře, ty pro divokou jízdu vhodné nejsou. Partnera si osedlejte a buďte nahoře – zády nebo čelem k němu. Posadit si ho přitom můžete na gauč, tam je jeho klín přístupný úplně všemu. Pokud budete chtít zajít ještě dál, omezte ho v pohybu (šátkem, pouty či třeba páskem), nebo na pár minut vyřaďte z provozu to, na čem si pánové zakládají – zrak.

Nestyďte se rozkazovat 

Pokud doteď převládal ve vaší posteli klasický scénář, kdy partner zahajoval předehru, budete muset překonat stud. Zahrajte si hru, že jste někdo úplně jiný. Věnujte si pár minut na získání jistoty a poté začněte malými verbálními příkazy. Něco jako: „Chci, abys počkal, než se vrátím.“ Až se trochu uvolníte, požádejte milence o něco ostřejšího. „Dělej mi to pusou.“

Můžete také vydat příkaz, aby na vás nesahal rukama, nebo se díval, když masturbujete. Osvědčuje se i použití poševního sekretu jako parfému. Potřete si jím krk, prsa a rty. Následně mu nechte přičichnout. Vaše „oběť“ přímo zešílí touhou. Jednejte přímo a sebejistě!

Foto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

Většinu mužů hra na bezbranného nesmírně vzrušuje. Předveďte se mu v nové roli drsné holky a uvidíte, jak bude nadšenýFoto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

Splňte mu jeho představy

Kdysi se vám partner svěřil s tím, že se mu líbí vysoké boty, kostýmy, hedvábí, otroctví, kožené řemínky, erekční kroužky, masturbátory nebo cokoli jiného? To, že mu v rámci své dominantní role dopřejete splnění jeho sexuálních představ, pro něj bude hodně znamenat. Ostatně, nemusíte jeho fantazii dotahovat do konce, stačí naznačit. To k ovládnutí jeho mysli stačí.

Ne nadarmo Tracey Cox tvrdí, že pokud mužům sex s partnerkou nepřipadá dost vášnivý, mají sklon utíkat do představivosti. Prý to není reakce na vás, nýbrž pozůstatek z chlapeckých let. Nikdo by se kvůli tomu neměl urážet, naopak pomáhejte fantazie svého milence dotvářet!

Svažte ho a masírujte

Podle statistik 44 procentům mužů a 41 procentu žen se líbí, když je partner při milování něžně kouše. I toto gesto patří k výrazům nadvlády a dominance, nebojte se toho! A v neposlední řadě použijte masáž. Nejlépe takovou, při které mu přivážete ruce k pelesti postele a budete se věnovat především jeho klínu.

Tak, připravte si voňavý olejíček (ideálně na bázi vody) a pusťte se do díla. Kdyby se vám zdálo, že milenec už dlouho nevydrží, přestaňte s masáží a položte mu dlaně na hlavičku penisu. Asi na půl minuty ho pevně sevřete. O jeho orgasmu totiž tentokrát rozhodujete výhradně vy, nikdo jiný!

A jak to máte právě vy? Užíváte si sexuální dominance, nebo jste radši v podřízeném postavení?

Reklama

Načítám