Hlavní obsah

Sex: Vzrušující polohy, kdy je žena nahoře

Foto: thinkstock

Ozvláštněte si klasické polohy, které už vás trochu nudí!Foto: thinkstock

Reklama

Žena nahoře = žena má moc! Chcete ji mít taky? Beze všeho! Milostnou nadřazenost si můžete božsky vychutnat v netradičních polohách, o kterých nevíte, že existují – zatím. Amazonko, hurá na to!

Článek

Britská sexuoložka Tracey Cox říká: „Každá žena, která zná svou hodnotu, a to jak v posteli, tak mimo ni, si pozici nahoře musí vychutnat, byť jen kvůli významu, který navozuje její název.“ Svatá pravda! Taky tuhle polohu plnou svobody milujete? V základní verzi vypadá tak, že jste čelem k sobě, on leží na zádech, vy na něm obkročmo sedíte. Zkuste změnu a odvažte se ještě víc, méně tradičně! Ale co to povídáme? S těmito šesti tipy to ani nejde jinak!

1. Amazonka

Tato pozice patří k těm fyzicky náročnějším. Pohyby nahoru a dolů dají zabrat vašim stehnům a zadečku, nicméně trocha námahy za to stojí! Jak na to? On leží na zádech a přitiskne nohy k hrudníku. Vy si na něj přidřepnete, přičemž poté si jeho nohy dáte do výše svého pasu. Chodidla máte pevně přitisknutá k podlaze a pohybujete se, jak již bylo zmíněno, nahoru a dolů. K udržení rovnováhy vám postačí opírat se rukama o vlastní stehna. A teď už se můžete zapotit, všechno je ve vaší režii!

2. Zpětný chod

Muž „pod vámi“ je zcela ovládán i v další poloze, respektive variaci na předchozí pozici. On opět leží na zádech s nohama přitisknutýma k hrudníku. A co vy? Otočíte se k němu zády, nasednete na mužství, svoje ruce opřete o jeho pozadí, zadní stranu stehen, nebo jak vám to zrovna vyjde, a začnete se pohybovat. Lze se otáčet v bocích nebo jezdit nahoru a dolů. Je to intimní a chlípné a on nemá žádnou šanci na odpor! Užijte si to jak divoká kočka! Mňau!

3. Mužné křeslo

Křeslo je tvůrčí poloha s působivým rytmem. Chcete-li vyzkoušet, jak se v něm sedí, posaďte milence na postel a požádejte ho, aby nohy nechal natažené, ruce dal za svoje záda a zároveň se o ně opřel. Posaďte se mu do klína, čelem k sobě, a nohy vyšvihněte na jeho ramena. Jemnými pohyby vám s aktivitou bude napomáhat, což je dobře. Aspoň zapomenete na to, že vás tak bolí ruce, které nesou váhu vašeho těla! Upřímně? Chce to trochu tréninku, než budete moci dlouhé minuty vychutnávat tohle netradiční posezení!

4. Krab

Až vás předchozí poloha unaví, vyměňte křeslo za kraba. Co to je? Vy mu opět sedíte v klíně (čelem k sobě), ale s tím rozdílem, že on nesedí, ale položí se na záda. Vy po něm budete jakoby „klouzat“. Jedná se o kývání. Proniknutí není nikterak hluboké, ovšem on má volné ruce a výhled do vašich nejintimnějších míst. Jen blázen by nevěděl, co si s tím má počít… Ale přece jen… Kdyby ho nic nenapadlo, může vám nadzvedávat zadeček. A vy si zatím vyzkoušíte, který úhel průniku vám dělá nejlépe.

5. Výpad

Ještě nemáte divoké jízdy dost? V tom případě zkuste výpad! Tahle pozice je v podstatě stejná jako základní poloha: on na zádech, vy na něm obkročmo sedíte, ovšem jedna vaše noha zůstává „pozadu“ a uhnízdí se uprostřed mezi partnerovými – volně položenými. Obtížnost polohy pro ženu je nesporná, muž by měl být nápomocen! Každá snaha o pomoc s využitím jeho rukou se vítá!

6. Krasojízda

Kudy vedou schody do nebe? Muži mají jasno. Leží na pohovce, zatímco jejich milenka stojí mimo ni. Co pak? Dotyčná dosedne do připraveného klína. Může se předklánět, zvedat na rukou nahoru a dolů, popřípadě zvednout jednu nohu a položit si ji vedle milence. Praxe vás v klidu nenechá, určitě si krásně zaexperimentujete a zjistíte tak, že jste vymysleli další způsoby spanilé jízdy. Tak na co ještě čekáte?

Milujete pozice nahoře, nebo dáváte přednost jemnějším milostným polohám?

Reklama

Načítám