Hlavní obsah

Sexbomba Margot Robbie: Recept na její dokonalé tělo?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Aktualizováno

O Margot Robbie se mluví jako o jedné z největších sexbomb v současném Hollywoodu. Blondýnka, která před pár dny oslavila 28. narozeniny, prozradila, jak na svých dokonalých křivkách pracuje.

Článek

Margot Robbie se proslavila rolí ve filmu Vlk z Wall Streetu (2013). Po boku Leonarda DiCapria (43) si zahrála manželku burzovního makléře Jordana Belforta. Když se na plátně objevila nahá, její dokonalé tělo se nedalo přehlédnout. Jaký je její recept na štíhlost?

Její zakázané potraviny

Co si zásadně nedává, nebo jen zcela výjimečně, jsou jídla z fast food řetězců. Obecně se pak vyhýbá nezdravým nasyceným tukům, to je uzeninám, tučným masům a podobně. Kromě toho se vyhýbá sladkým nápojům typu džus, cola či caffe latte. Nejí ani čokoládu – žádnou, bez výjimky.

Zato prý nikdy neodolá sklence dobrého vína. „Nejsem moc dobrá v umírněnosti. Jím hrozně ráda a nespokojím se jen se salátem a půlkou skleničky vína každý druhý den. To prostě nejde,“ říká o svém jídelníčku herečka, která si dá každý den aspoň dvě deci suchého bílého.

Foto: beats1, Shutterstock.com

Tohle ne! Zato bílé víno si dopřeje každý denFoto: beats1, Shutterstock.com

Jídelníček podle Margot

Herečka se sice nikdy netýrá hlady, avšak dodržuje velice vyvážený jídelníček. Tady je ukázka:

  • Snídaně - Ovesná kaše s černým rybízem a sirupem
  • Oběd - Kuřecí prso na citronu s hnědou rýží
  • Večeře - Zeleninová pánev na asijský způsob s rýžovými nudlemi
  • Svačiny - Dle času, chuti a hladu – někdy nesvačí vůbec, jindy si dá zeleninové smoothie (například se špenátem a jablkem)
Foto: Featureflash Photo Agency, Shutterstock.com

Cvičí podle hokejistů, jako malá tento sport hrála. I paže posiluje s hokejkouFoto: Featureflash Photo Agency, Shutterstock.com

Den, kdy se hřeší 

Ve svém běžném režimu samozřejmě dělá i Margot výjimky a občas si povolí „cheat day“ (hřešící den). Dá si třeba zmrzlinu, pořádně tučný sýr nebo pěkně vypečený americký hot dog. Ne ale víckrát než dvakrát či třikrát do měsíce.

Opačným případem jsou detoxikační režimy (trvají kolem jednoho týdne), které jsou ve Spojených státech velmi populární. I Margot se takto „čistí“ alespoň dvakrát do roka. Tyto detoxy spočívají hlavně v pití zeleninových šťáv, případně v konzumaci velmi lehké veganské a bezlepkové stravy.

Foto: Africa Studio, Shutterstock.com

Nejméně dvakrát za rok si dá týden na detoxu – zeleninové šťávy a veganská dietaFoto: Africa Studio, Shutterstock.com

Cvičí jako hokejista

Margot se stejně jako většina hollywoodských hvězd věnuje běhání a pilates, ale má jednu specialitku. Mezi její záliby patří už od dětství lední hokej.

Kromě toho, že si jde hokej stále občas zahrát, svoje cvičení obohacuje o prvky z hokejových tréninků. Jsou to například výpady na kluzkém povrchu – ty se dají dělat i na běžné plovoucí podlaze, když si pod každou nohu dáte ručník. Dále široké dřepy, nebo výpady dozadu v přeskocích. Stejně tak občas zapojí hokejku a kopíruje klasické pohyby z tohoto sportu, aby posílila paže.

Patří Margot Robbie mezi vaše oblíbené herečky?

Reklama

Související témata:

Načítám