Hlavní obsah

Co v posteli (ne)dělat, když si ho chcete udržet?

Foto: puhhha, Shutterstock.com

Foto: puhhha, Shutterstock.com

Reklama

Začátek vztahu bývá nádherný. Je to opojný čas plný vášně. Hodně zamilovaných žen vinou hormonů přehlíží negativní vlastnosti svých milenců – a taky se samy dopouštějí chyb. Čeho byste se měly v posteli ze začátku vyvarovat? A čím milence nezatěžovat v pozdějších fázích vztahu? Na tohle si dejte v roce 2020 pozor!

Článek

Čerstvý románek může pohřbít špatný sex. Existují totiž univerzální sexuální hříchy, kterých se mnozí dopouštějí v opojném rauši. A pak se diví, že již nedojde na druhou či třetí intimní schůzku. Podobně to ovšem platí i pro usedlejší dvojice, které spolu jsou již nějaký ten pátek. Jestli nechcete, aby protějšek říkal, že jste skvělá ženská, ale v posteli to s vámi není ono, zaměřte se na tohle.

Držte se zpátky

Na počátku nového vztahu nebuďte příliš výstřední. Pokud hned ze začátku křičíte jako na lesy, berete si pouta nebo vyžadujete krkolomné polohy, milenec se může doslova leknout. Navíc se sexuální vztah nemá kam posouvat.

Zbrklé odhalení karet (tedy toho, co všechno v posteli umíte a potřebujete k uspokojení) zapříčiní, že se další fáze partnerství budou zdát nudné. Nezapomeňte, že neznáte podrobnou sexuální historii svého protějšku, takže nemáte tušení, kde má hranice a do jaké míry je konzervativní. Proto našlapujte opatrně, skoro dětským krokem. A věřte, že na anální hrátky nebo BDSM dojde, ale až za několik týdnů nebo dokonce měsíců.

A ne aby vás napadlo hned partnera kritizovat, že dělá něco špatně. Učený z nebe nespadl a je třeba ho trochu nasměrovat. Máte odvahu s ním komunikovat nebo vést jeho ruce? Jestli ano, pak zvyšujete šance, že proplujete všemi fázemi partnerského sexuálního života.

Foto: Kaspars Grinvalds, Shutterstock.com

Divočinu si nechte na později. Mohl by se leknout a utéct, hned jak mu sundáte poutaFoto: Kaspars Grinvalds, Shutterstock.com

Ničemu se nedivte

No dobře, váš bývalý možná měl robustnější nádobíčko, ale určitě to neznamená, že s takovou informací musíte na světlo. Vypadat zklamaně, komentovat neuspokojivý sexuální výkon a pozastavovat se nad nedostatečnou erekcí patří k nejrychlejším způsobům, jak toho původně chápajícího a vstřícného chlápka už nikdy nevidět.

Ostatně, představte si, jak by asi bylo vám, kdyby se po sundání podprsenky ozvalo: „Hm, před chvílí ty holky vypadaly pevnější!“ Další rande? Zapomeň! Berte to tak, že většina mužů trpí nejistotou a nervozitou, stejně jako vy. Takže ano, je jedno, jestli jste spolu měsíc nebo rok, ostrá kritika zasáhne vždycky. Horší už je snad jenom prkno...

Nebuďte v posteli leklá ryba

Muži totiž nenávidí, když jejich milenka jen leží a nechává se obskakovat – bez toho, aby byla jakkoli aktivní.

Minimálně musíte partnerovi dát vědět, že si milování užíváte. Projevte trochu nadšení (ale opravdu pozor na chování pornohvězdy, nic se nemá přehánět) a nebojte se změnit polohu, nebo si položit jeho ruku na vybraná místa. Nejste přece na pitevně, ale v posteli, dejte do toho trochu nadšení!

Co vezmete do úst, to musíte spolknout

Není nutné se okamžitě střídat v poskytování nebo přijímání orálního sexu, ale přinejmenším špatně vypadá, když ani jednou za pár milostných setkání nepřiblížíte svá ústa k jeho klínu, zatímco on to dělá často.

Proč je to špatně? Působíte jako sobec, jenž milence považuje za výkonný vibrátor. „Je tu, aby mě potěšil, to mu musí stačit.“ Skutečně? Pletete se na celé čáře. Pánové chtějí být přijímáni se vším všudy, a to i s ejakulátem. Jestli jej vyplivujete, protějšek si říká, že se ho štítíte – jeho celého. Takže jedna dobrá rada – nikdy do úst nevkládejte nic, co nemáte v plánu spolknout nebo aspoň ochutnat. Jestli se vám to příčí, je daleko lepší, když penis z úst včas vyndáte a provedete pár posledních tahů rukou.

Vadí-li vám spíš hygienická stránka věci, skočte spolu do sprchy nebo si penis dochuťte po svém, třeba porcí šlehačky. A víte, proč mužům tolik záleží na ženském orgasmu?

Reklama

Načítám