Hlavní obsah

Sexuální pozice pro maximální pohodlí

Foto: Y Photo Studio, Shutterstock.com

Foto: Y Photo Studio, Shutterstock.com

Reklama

Aktualizováno

Bolest svalů nebo zad, či snad i únava. Při milování můžete prožít ledacos, ale nikdy by pohlavní styk neměl být nepohodlný. Jak si komfort zařídit? Tyhle nenáročné a klidnější milostné pozice budete uctívat!

Článek

Diskomfort při sexu může zkazit celkový dojem a požitek. Naštěstí existují polohy, které nabízejí maximální pohodlí a menší fyzickou náročnost. To jediné, na co si musíte dát před každým průnikem pozor, je důkladná vaginální lubrikace. Lubrikanty výrazně snižují riziko odření pokožky a zmírňují suchost klína. Slibují tak hladší průběh milování. Stejně jako tyhle milostné pozice!

Misionář s nohama u sebe

Zapomeňte na všechno, co se o misionáři (v negativním slova smyslu) říká. Není to poloha pouze pro osoby důchodového věku a ani se nepovažuje za opak kreativního řádění. Je prostě „svá“. Stačí, když ji trochu vylepšíte, a hned vám má co nabídnout. Lehněte si na záda tak jako obvykle, ale namísto toho, aby vaše nohy byly od sebe, přitiskněte zvednuté jednu ke druhé. Tenhle malý trik umožní vzájemné dotyky genitálií, navíc si penis, takto sevřený „v pasti“, zajistí více stimulace. Zúží se totiž vaginální průchod. Ale i váš klitoris si přijde na svoje – dostane se mu víc pozornosti.

Psí pozice s polštářem

Milujete pozici, ve které jste na všech čtyřech, ale z nějakého důvodu je pro vás právě teď náročná? Nevadí. Pro větší oporu i stabilitu si pod břicho a klín vsuňte polštář a nechte milence, aby se k vám zezadu láskyplně přitulil.

Co je na této pozici tak fantastické? Umožňuje kontrolu hloubky pronikání a také podporuje stimulaci klitorisu. Navíc, pokud zadeček maximálně přitisknete k partnerovým varlatům, můžete oblažit i je. Celkově se o psí pozici s polštářem dá říct, že stačí pár jemných pohybů, a orgasmus je na spadnutí. V této poloze je nejdostupnější bod G, protože penis naráží na přední poševní stěnu. Ženy u ní sténají!

Jízda do kopce

Převzít doslova bez práce a námahy kontrolu se dá celkem snadno. Vyhoupněte se do sedla a obkročmo si sedněte partnerovi do klína. Potom svůj hrudník položte na milencův trup a požádejte ho, aby pokrčil nohy. (Sluší se říct, že podobné schování ňader více vyhovuje ženám, které mají o svém těle pochybnosti a za tvar či pevnost svých ženských zbraní se kupříkladu stydí.) Při pohybech tak vaše pozadí bude „klouzat“ směrem k milencovým kolenům. Pohupujte se přitom hezky v rytmu, jako když se kolébá lodička na moři. Divočina rozhodně není nutná, zvolte si svůj vyhovující rytmus.

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Milování nemusí být za každou cenu přehlídka náročných gymnastických pozicFoto: LightField Studios, Shutterstock.com

Hlavolam

Někdy je skutečně žádoucí pomilovat se pohodlně. Malou fyzickou náročnost pro vás i pro něj zaručuje i hlavolam, při kterém sice není drážděn bod G, ale přihlásí se o slovo větší hloubka průniku. Lehněte si na záda, zvedněte obě nohy, natáhněte je a dejte k sobě. Partner si lehne kolmo k vám (na bok) a zasune penis dovnitř, přitom horní rukou podpírá vaše nohy, sám se opírá o loket.

I v tomto případě poloha způsobuje větší stisk pochvy a tím i intenzivní rozkoš bez ztráty pohodlí. Takové milování je pohodlné, mazlivé a smyslné, tedy naprosto dokonalé pro lenivé dny, kdy máte na sex chuť, ale odrazují vás gymnastické výkony nebo bolest v určitých partiích těla. Přechod ke známější milostné variaci, poloze lžiček (partneři leží na boku v řadě za sebou) je přitom velmi přirozený.

A jak to máte vy? Vyhledáváte někdy spíše mazlivé, nenáročné pozice?

Reklama

Načítám