Hlavní obsah

Sexy byznys? Použité kalhotky!

Foto: Thinkstock

Nevíte, co s použitým spodním prádlem?Foto: Thinkstock

Reklama

Šok! Věděli jste, že na prodeji použitého spodního prádla se dá vydělat? Navíc velmi rychle, anonymně, bez rizika?! Zjišťovali jsme, na kolik si nošených kalhotek nebo punčoch kupující cení, jak prodej probíhá a co všechno se dá v dnešní době zpeněžit...

Článek

„Ahoj najde se divka z Brna ktera proda sve nosene kalhotky dam 300 az 400 kc muzeme i osobní odber“ nebo „Čau, sháním použité kalhotky, silonky, ponožky i botky od ženy (18–30 let). Preferuji pravidelné trvalé (10x do mesice) dodávky, solidnost, diskrétnost. Do mailu přiložte nejaké foto postavy (bez obliceje a nemusis byt naha) a nohou (slapky). Na maily bez fota neodpovidam. Platím dobře.“

Brigáda z domova

Tak takovými inzeráty se to na internetu jenom hemží! Je z nich jasné, že vše, čeho se dotkla ženská ruka, noha či pohlaví, je pro člověka-fetišistu velmi lákavým zbožím. Aby ne, takový člověk není takřka ničím omezen. Může si vybrat z nošených punčoch, ponožek, kalhotek nebo propoceného cvičebního trikotu – záleží na tom, k jaké partii jeho „srdce“ tíhne. A v dnešní době má i štěstí. Nabídka začíná pomalu převyšovat poptávku. Jak je to možné?

Studentky či matky na mateřské dovolené totiž zjistily, že si pravidelným prodejem svého použitého prádla mohou měsíčně navýšit konto o několik stokorun i tisícikorun. Pak to mezi inzeráty vypadá následovně: „ahoj jsem tu nova a proto posilam jen poštou diskretne, osobni předani ne. Nabizim sve vonave pradelko, puncosky, kalhotky a kosilky. Cokoliv si reknete dle prani. Ja studentka, 20 let, tmave vlasy.“

V případě zájmu kupujícího se cena odvíjí od toho, zda se zboží posílá poštou na dobírku (zabalené do igelitového sáčku), či je předání podmíněno osobním kontaktem kdesi před kavárnou, restaurací, u veřejných toalet, kde si dotyčná sundá ještě teplé prádlo, nebo nějakou doplňkovou službou – vyfocením příslušných partií, natočením krátkého videa, zveřejněním obličeje, postavy… Tímto způsobem si totiž někteří fetišisté ověřují identitu prodávajících, neboť za smyšlenými pseudonymy v inzerátech mnohdy stojí muži, někdy i takoví, kteří kradou spodní prádlo svým netušícím manželkám nebo dcerám.

Foto: Thinkstock

Někteří zájemci chtějí prádlo právě svlečenéFoto: Thinkstock

Co všechno a za kolik se dá zpeněžit?

  • Použité kalhotky od panny: 900 korun za kus
  • Kalhotky: 300 korun za kus
  • Kalhotky a foto (civil plus erotické): 500 korun
  • Kalhotky a video: 700 korun
  • Kalhotky se sekretem po orgasmu: 100–500 korun
  • Kalhotky s menstruační krví či močí: 200–400 korun
  • Použité tampony a vložky: 100–1000 korun

(Pozn.: Veškeré ceny stoupají v souvislosti s osobním převzetím.)

Jak dlouho se prádlo musí nosit?

Pokud jste dočetli až sem a napadá vás, jaká je přijatelná doba nošení konkrétního oblečení, odpověď není jednoznačná. Někdo vyžaduje jeden den, někomu se líbí čichání ke tři dny „starému“ prádlu… Holt kde je nabídka, tam je i poptávka. Něco o tom ví například inzerentka z Itálie, která se nebojí prodávat i prádlo svého přítele.

Hodí se i spodky partnera

Ciao, zdravim vas z horke Italie!!! Jsem 22 let studentka cestiny z Benatek. Jmenuji Giulietta (Julinka). Pro vsechny co chteji moje moc moc vonave kalhotky jsem tady!!! Poslu: kalhotky bavlnene pro lepsi zachyceni me sexxxy vune tela (1200 Kc), vzrusujici tanga (1000 Kc), nosene 1 den i dlouho (+ 300 Kc, trochu spinave, take od moji horke krve (+ 500 Kc), nebo jen normalni... Poslu podprsenku (1000 Kc) i puncochy – silonove (500 Kc), s podvazky, obycejne bavlnene (500 Kc). Muzu zaslat take tampone nebo vlozky pouzite (1000 Kc). Take spdoni pradlo a ponozky meho pritele Manuello – vojensky namornik 24 let. Vse zavarene ve folii a nepruhledna obalca. Domluva v cestina mozna. Kdo si chce privonet k horke krasne sexy italce s neodolatelnou vuni tela?

To je brigáda, že? Napište nám, co na ni říkáte! A zlobila byste se, kdyby vás partner systematicky okrádal o použité prádlo (nejen) kvůli přivýdělku? Jak byste se zachovala?

Reklama

Související témata:

Načítám