Hlavní obsah

Sháníte něco originálního? Pořiďte si tričko s potiskem!

Foto: New Yorker

Trička s potisky se vrací každou sezonu. Jaká najdete v obchodech letos?Foto: New Yorker

Reklama

Tričko – zdánlivě ta nejobyčejnější součást šatníku, kterou hodně z vás nosí tak maximálně „na doma“. Trička s originálními potisky však mohou být zajímavou a vděčnou součástí vašeho šatníku. Obchody jimi na jaře přetékají, super kousky najdete u takřka každé značky, a možností je tolik – jak si zvolit to správné? Zkuste to své najít v našem článku!

Článek

Při vašich nakupovacích orgiích hledáte zajímavé a originální kousky, které by osvěžily vaši garderobu. Přes všechna ta mini tílka a sexy topy s flitry překvapivě často zapomínáte na jednoduchá trička z příjemné bavlny. Právě ta jsou však neskutečně pohodlná – nic vás neškrábe ani netlačí – a vy se v nich můžete pohybovat naprosto svobodně, bez strachu, že byste při rozmáchlejším gestu ukázaly světu, čím vás příroda obdařila. Co se týče potisku, existuje nepřeberné množství nejrůznějších motivů od roztomilých, přes smyslné a sexy až po zábavné a vtipné, takže máte z čeho vybírat.

Kam takové tričko nosit? Samozřejmě se nehodí do práce, ale klidně jej oblečte do školy, na procházku po městě i na pivo s kamarády. V kombinaci například s džíny či džínovými šortkami vznikne pohodový outfit, ve kterém se budete cítit prostě skvěle. Noste jej ale i s barevnými kalhotami (přečtěte si náš článek Barevné kalhoty: Ukažte na jaře, co ve vás je!), zastrčené do sukně nebo si pořiďte maxi velikost a udělejte si z něj šaty – pak už stačí jen přepásat páskem, doplnit legínami a balerínkami, a je hotovo!

Obrázky dravé i hravé

Trička s obrázkem jste v dětství nosily snad všechny a možná, že si na to svoje oblíbené ještě pamatujete. Nemíníme ve vás vyvolat infantilní sklony, jen by nebylo na škodu, kdybyste v sobě probudily své hravé já a občas jej promítly do svých outfitů. Tričko s obrázkem je úžasnou příležitostí, jak vyjádřit svou individualitu, své rozpoložení, své estetické cítění nebo svou oblibu v konkrétním zvířátku.

Pořiďte si rozevlátou tuniku s obrázkem divokého leoparda, majestátního orla nebo moudré sovy, uvidíte, jak ovlivní vaši náladu! Nebo se ozdobte trendy motivy tropických květin sestavených do psychedelických obrazců, ze kterých až oči přecházejí. Jednoduše zvolte takové, které se vám budou líbit, a odhalte světu kousek sebe samých.

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): H&M 249 Kč, Zara 899 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Bershka 399 Kč, Zara 699 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Topshop 522 Kč, Ann Christine 379 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Bershka 399 Kč, Tally Weijl 400 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Mango 349 Kč, Zara 499 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Pull&Bear 349 Kč, New Yorker 249 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Tally Weijl 200 Kč, Zara 599 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): New Yorker 379 Kč, Zara 499 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Topshop 464 Kč, Zara 399 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto: vše Mango 599 Kč, 549 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Mango 499 Kč, Topshop 464 KčFoto: archiv firem

Vtipné a roztomilé

Zábavná a originální trička miluje snad každý (na další skvělé kousky se podívejte v článku Oblečení ve stylu pop art. Úlet, nebo super kousky?). Neodolatelné jsou svršky s roztomilými obrázky a kreslenými postavičkami, které vás okamžitě omladí o pěkných pár let nejen zvnějšku, ale i zevnitř. Pokud máte rády trička s nápadem a nevadí vám, když je kousek vašeho oblečení středem pozornosti a předmětem hovoru, tak ať je vám 20 nebo 35, jděte do toho! Uvidíte, jak se vaše okolí rozzáří nad obrázkem Mickey Mouse nebo překvapenou nakousnutou sušenkou. Jedním slovem: rozkošné!

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): H&M 249 Kč, Asos 580 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Mango 299 Kč, Asos 522 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto: vše Asos 464 Kč, 522 KčFoto: archiv firem

Záběry ze života

Připadáte si, že se k vám obrázková trička nehodí? Berete módu trochu seriózněji a velké srdce nebo lebka na tričku není vaším šálkem kávy? Nevadí! Máme pro vás i stylovější variantu – fotky – poslední dobou se totiž s tričky s potiskem, jenž svou realističností připomíná fotku, roztrhl pytel! Na prsou tak můžete nosit malá umělecká díla – nejčastějším motivem jsou dívky a ženy v různých pozicích, buď dívající se přímo „do objektivu“, nebo (o něco zajímavější) koukající z okna či vedoucí kolo po mole. V takových případech přestává být tričko obyčejným kouskem látky, ale začíná psát příběh, který si každý může vyprávět po svém.

Vedle ženských postav se na tričkách objevují i fotky z překrásných míst naší planety, od romantických Benátek až po vyprahlé pouště. Nechcete-li nic takto komplexního, vyberte si tričko se zajímavým detailem. Nejlepší při výběru je poslechnout svůj instinkt!

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Zara 699 Kč, Topshop 580 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Zara 499 Kč, Tally Weijl 325 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): New Yorker 249 Kč, Zara 499 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Asos 464 Kč, Zara 499 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Bershka 499 Kč, Zara 499 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Bershka 399 Kč, Tally Weijl 400 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Pull&Bear 499 Kč, Bershka 599 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Zara 399 Kč, Topshop 464 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Bershka 599 Kč, Asos 522 KčFoto: archiv firem

Rande s celebritou

Zlatou střední cestou mezi obrázkem a fotkou jsou trička s fotografií zachycující známou osobnost. Zapomeňte však na koncertní tričko velikosti XXL s vypsanými místy a daty dalších vystoupení vaší oblíbené kapely na zádech. My zde mluvíme o tričkách zobrazující obálku oblíbeného alba, tvář zpěvačky či zpěváka nebo legendární fotku milované herečky. Stejně originálně působí i trička zobrazující známé umělecké dílo. Vyjádřete svůj vkus!

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Topshop 638 Kč, H&M 349 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Mango 449 Kč, H&M 349 KčFoto: archiv firem

Jak se díváte na trička s potiskem vy? Vlastníte nějaké? A jaké motivy u vás jednoznačně vedou? Těšíme se na vaše komentáře!

Reklama

Načítám