Hlavní obsah

Slavné páry na horách: Komu to nejvíc sluší?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

I známé tváře si tu a tam potřebují odpočinout od pracovních povinností a ruchu velkoměsta. Jak to vypadá, když utečou do zasněžených plání přírody a záře reflektorů se jim pro jednou vyhýbá?

Článek

Pravidelně je vídáme na fotkách z galavečerů, přehlídek, filmových premiér, koncertů a jiných společenských událostí. Na červený koberec vynášejí dechberoucí róby, o kterých můžeme jenom snít. Šaty jim půjčují stylisté či samotní návrháři a dokonalý make-up zajistí profesionální vizážistky. Celebrity jsou zkrátka v těch nejlepších rukou.

Nás ale zajímalo, co slavné páry dělají, když změní prostředí a ocitnou se ve ztížených módních podmínkách. Minusové teploty přece jen nedovolují přílišné experimenty s outfity, a tak se funkční kombinézy nevyhnuly ani hvězdám. Toužíte-li alespoň na okamžik nahlédnout do soukromí známých dvojic, nyní je ta správná chvíle.

Nick Jonas (26) & Priyanka Chopra (36)

Nejmladší bratr z tria pop-rockové kapely Jonas Brothers si s indickou herečkou řekli začátkem prosince své ano a ještě v témže měsíci vyrazili na lyžovačku do Švýcarska. Priyančin sportovní komplet potištěný rudými růžemi neměl chybu a na svahu jednoznačně vyčnívala. Zato Nick v péřové maxibundě ani neokouzlil, ani nezaválel. Pokud se však chtěl ztratit v davu, vyšlo mu to na jedničku.

Foto: Profimedia.cz

Priyanka oblékla outfit značky Moncler. Bunda ji vyšla v přepočtu na zhruba 40 000 Kč a kalhoty na 19 000 KčFoto: Profimedia.cz

Andrea Verešová (38) & Daniel Volopich (54)

Modelka Andrea Verešová lyžuje už odmalička a s manželem i dětmi tráví na horách spoustu času. Zahájení zimní sezony ve Špindlerově Mlýně by se tudíž bez královny českých sjezdovek jednoduše neobešlo. A jak už je u ní zvykem, předvedla se v extravagantním oblečku, který ovšem tentokrát s manželovým modelem absolutně neladil.

Foto: Profimedia.cz

Andrea spolupracuje už více než deset let s italskou módní značkou VistFoto: Profimedia.cz

Mariah Carey (48) & Bryan Tanaka (35)

Partneři vsadili stejně jako Nick Jonas na černou barvu. Jedinými výraznými prvky jsou tanečníkovy oranžové lyžáky a zpěvaččina obrandovaná šála Gucci z kolekce Cruise 2018, kde kreativní ředitel Alessandro Michele záměrně zaměnil měkké i za ypsilon. Populární americká diva si s přítelem užívala zimních radovánek jen na chvilku. Termoprádlo vyměnili za plavky, studený sníh za vyhřátý písek a nyní už se opalují na karibském ostrově Svatý Bartoloměj.

Foto: Profimedia.cz

Na černém lyžařském outfitu nejde nic pokazitFoto: Profimedia.cz

Vévodkyně Kate (37) & princ William (36)

Když před třemi lety vyrazili vévoda a vévodkyně z Cambridge do francouzských Alp, zvěčnil je při sněhové koulovačce rodinný fotograf. Obrázek dokonalého páru v obyčejných, leč krásných zimních outfitech dokazuje, že královské duo vypadá impozantně naprosto v čemkoliv.

Foto: Profimedia.cz

Na dovolené s rodiči si tehdy užívaly i jejich (v té době ještě dvě) děti, princ George (5) a princezna Charlotte (3)Foto: Profimedia.cz

Chris Hemsworth (35) & Elsa Pataky (42) 

Jeden z hlavních hrdinů filmového studia Marvel Chris Hemsworth zazářil například ve snímcích „Thor“ (2011), „Avengers“ (2012) či „Doctor Strange“ (2015). S manželkou Elsou Pataky a jejich třemi dětmi strávil australský herec několik dní v lyžařském středisku v Montaně. Právě tam se přesunuli po prosincové svatbě i Miley Cyrus (26) a Chrisův mladší bratr Liam Hemsworth (28). Španělská herečka, která je nádherná i bez make-upu, podtrhla svou bezchybnou pleť růžovou parkou. Její vyvolený, hvězda komiksových trháků, zas vsadil typicky na rebelský look a zahalil se do maskáčového vzoru.

Foto: Shutterstock.com

Herec Chris Hemsworth ztvárnil i postavu George Kirka v novém Star Treku (2009)Foto: Shutterstock.com

Jaký pár to vyhrál u vás? 

Reklama

Načítám