Hlavní obsah

Snadno krásná v nesnadných časech? Tohle jsou top pomocníci!

Foto: Kaponia Aliaksei, Shutterstock.com

Foto: Kaponia Aliaksei, Shutterstock.com

Reklama

„Všude dobře, doma nejlíp,“ říká se. Jenže v okamžiku celostátní karantény se známé přísloví nemůže zdát vzdálenější od pravdy. Vypátrali jsme proto módní a kosmetické asistenty, kteří dokážou uklidnit mysl, zharmonizovat duši i zkrášlit vzhled.

Článek

Ať už žijete samy, nebo domácnost sdílíte s početnou rodinou, nevzdávejte se svých ženských rituálů. Strávit celý den v županu vám možná zpočátku může připadat jako skvělý nápad, ale záhy zjistíte, že to tak úplně není. Převlékněte se do pohodlného outfitu, za který byste se nemusely stydět ani v zaměstnání, a vrhněte se do pracovních povinností či procvičování násobilky s ratolestmi. Až budete mít hotovo, klidně vklouzněte do domácího úboru. I obyčejné oblečení vám totiž mezi čtyřmi stěnami pomůže nastolit řád.

Večer jenom pro sebe 

Nedají vám spát neustále rostoucí počty nakažených koronavirem? Vyčleňte si večer chvilku jen pro sebe a otevřete si wellness salon ve vlastní koupelně. Provoněná místnost se díky aromatické kosmetice promění v oázu klidu během pár chvil. Pojďte se s námi podívat, kde sehnat nejlepší pomocníky, aniž byste musely vystrčit nos z domu.

Foto: Alena Ozerova, Shutterstock.com

Vytvořte si z koupelny relaxační místo, kde zapomenete na všechny starosti Foto: Alena Ozerova, Shutterstock.com

Stylový komplet na den 

Kamenné prodejny jsou sice uzavřené, ale internetové obchody se nešťastné situaci přizpůsobily bravurně. Mnoho z nich poskytuje zákazníkům dopravu zdarma i prodlouženou dobu na vrácení zboží. Vybrali jsme nejkrásnější kousky z jejich nabídky, kterými si zpestříte domácí pobyt. Místo tepláků vsaďte na pohodlné, leč elegantní kalhoty a radost si udělejte i originálním šperkem. Náhrdelník z křišťálu a turmalínu posiluje energii, uvolňuje napětí a odklání škodlivé vlivy prostředí.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. tričko s nápisem Bershka, 149 Kč; 2. náhrdelník z křišťálu a turmalínu Nefertitis, 76 Kč; 3. kalhoty H&M, 799 Kč; 4. boty Topshop (prodává Zalando), 530 Kč; 5. mikina Mango, 1299 Kč Foto: Archiv firem

Pro zdravou a zářivou pokožku 

Zkrášlující procedury v profesionálních salonech si bohužel dopřát nemůžete, ale to ještě neznamená, že svou pleť necháte na holičkách. Výživné masky na obličej, tělo i vlasy jsou zapotřebí zvláště ve stresovém období. Na nic nečekejte a objednejte si zázračné produkty přímo před práh vašeho domu!

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. hydratační noční maska na rty Laneige (prodává Sephora), 590 Kč; 2. látková maska na obličej s kyselinou hyaluronovou Mitomo (prodává Douglas), 99 Kč; 3. maska na vlasy s meruňkovým olejem Nature Box (prodává např. Teta drogerie), 139 Kč; 4. tuhý tělový kondicionér Lush, 320 Kč; 5. posilující ananasová maska na obličej Kocostar (prodává Marionnaud), 129 KčFoto: Archiv firem

Pohodlný outfit na noc 

Není žádné tajemství, že imunitu posilujete i kvalitním spánkem. Ve stylovém pyžamku z příjemné viskózy zaženete všechny noční můry. A zatímco se přenesete do říše snů, nechte regenerovat pokožku a nehty na rukou, které jsou z příliš častého používání dezinfekčních prostředků vysušené.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. pyžamové sako z viskózového atlasu Intimissimi, 1749 Kč; 2. noční regenerační krém na ruce Havlíkova apotéka, 294 Kč; 3. pyžamové kalhoty z viskózového atlasu Intimissimi, 1449 Kč; 4. domácí bačkory Gant (prodává Eobuv), 869 Kč; 5. hedvábná maska na spaní Tchibo, 249 KčFoto: Archiv firem

Pro domácí relax 

Toužíte z hlavy vyhnat všechny nepříjemné myšlenky a obavy? Napusťte si horkou vanu a odpočiňte si za zavřenými dveřmi koupelny. Uklidňující přípravky v podobě antistresových, barevných i voňavých produktů vám navodí pocit úlevy během několika minut. Všechny úzkosti zmizí a do ložnice se přesunete s příjemnou náladou. Šumivé tablety do koupele si můžete také sami vyrobit a zabavit přitom na chvíli sebe i děti.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. čisticí houba do sprchy Foamie (prodává Marionnaud), 159 Kč; 2. antistresová pěna do koupele Organic Shop (prodáví Notino), 164 Kč; 3. magnéziová sůl do koupele Rituals, 370 Kč; 4. koupelová bomba s antibakteriální sodou Lush, 200 Kč; 5. sůl do koupele Almara Soap (prodává Zemito), 209 KčFoto: Archiv firem

Reklama

Načítám