Hlavní obsah

Souboj vévodkyně Kate a Meghan Markle: V čem se nejvíc liší a která je sympatičtější?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvě ženy, které by jednou mohly stát vedle anglického krále. Dvě ženy, které ale z královské rodiny nepocházejí. Dvě ženy, které jsou rozdílné jako den a noc, a přesto se těší srovnatelné oblibě u britského lidu. Z vévodkyně Kate a Meghan Markle se za tři měsíce stanou švagrové.

Článek

Zdá se, že britský národ obzvlášť tíhne k partnerkám svých princů. Princeznu Dianu (†36), manželku prince Charlese (69), totálně zbožňoval, jinak tomu nebylo ani v případě Kate (36), která si vzala prince Williama (35) a zdá se, že se šílenství opakuje i do třetice, kdy se chystá svatba prince Harryho (33) s Meghan Markle (36). Ačkoliv se najde dost negativních komentářů, které poukazují na to, že je Američanka a že se nechová tolik jako dáma, jako právě Kate, převažují pozitivní reakce.

Gesta

Meghan Markle je buď skutečně skvělá herečka, anebo si svoji novou životní roli skutečně užívá. Na veřejnosti je neustále rozesmátá. Své fanoušky všude oddaně zdraví a mává jim, jako Američance jí okázalá gesta jdou perfektně.

Ani Kate ale není žádná ledová královna, své obdivovatele také vždycky obdaří úsměvy a pozdravy, nicméně jsou mnohem více rezervované. Meghan se vděčně otáčí téměř za každým fotoaparátem či kamerou, zatímco Kate je vytěsňuje. Nedá se říct, že by si Meghan na pozornost po boku anglického prince musela nově zvyknout – na zvýšený zájem veřejnosti musela být připravená už jako herečka.

Foto: Profimedia.cz

Zatímco Kate se směrem fotoaparátů příliš nedívá a spíše je ignoruje, Meghan do nich často zpříma hledí Foto: Profimedia.cz

Vystupování

Kate se drží, a vždycky i držela, mnohem víc zpátky než její budoucí švagrová. Ať už jde o první společný rozhovor zasnoubeného páru, anebo vystupování na veřejnosti. Meghan působí mnohem více sebevědoměji. Má ráznější krok i držení těla, které je uvolněnější a méně oficiální než u manželky prince Williama.

Foto: Profimedia.cz

Meghan dělá zřejmě pozornost veřejnosti dobřeFoto: Profimedia.cz

Emoce

Najít za posledních sedm let manželství fotografii Williama a Kate, kde by si nějak více viditelně projevovali lásku, je takřka nemožné. Nikoho ale ani nenapadne, že by se snad neměli rádi. To Harry s Meghan se vždy spolu pevně drží.

Jenže u členů britské královské rodiny není úplně běžné, že si své emoce dávají najevo. Královna Alžběta (91) je v tomto ohledu velmi zdrženlivá a to samé očekává i od svých příbuzných. Rozdíly ale mohou vyplývat také z toho, že ne každý musí svoji lásku projevovat na veřejnosti a raději si to schovává za zavřené dveře domácnosti, aby na sebe nepoutal zbytečně pozornost.

Foto: Profimedia.cz

Princ William se s vévodkyní Kate nikdy moc za ruce nedrželi. To princ Harry se svojí nastávající se zase zřídkakdy pustíFoto: Profimedia.cz

Oblékání

Dosti viditelný rozdíl je mezi stylem oblékání obou dam. Kate můžete nejčastěji vidět v perfektně padnoucích šatech ke kolenům, bez výstřihu, případně s velmi decentním. Pokud si oblékne kalhoty, tak to bývají nejčastěji rifle a je to v rámci návštěvy některého sportovního klání.

To Meghan Markle se v šatech pravděpodobně příliš necítí, nejčastěji je totiž zachycena v elegantních černých kalhotách s botami na podpatku. Ačkoliv jsme zatím neměli tolik příležitostí jako u Kate, je patrné, že Meghan má raději mnohem ležérnější styl než vévodkyně, kterou britská móda vyloženě baví.

Foto: Profimedia.cz

Meghan volí většinou raději kalhoty než šaty. Kate to má zase opačně. I teď v zimě je nosí, doplněny o padnoucí kabátFoto: Profimedia.cz

Účes

Často to vypadá, že než Kate vyrazí na veřejnost, stráví dlouhé hodiny v rukou vizážistů. Vždy má totiž dokonalé vlasy s loknami a decentní make-up. To Meghan občas zvolí velmi ležérní účes a vlasy si nedbale sepne do drdolu. Rozhodně není neupravená, ale když vedle sebe postavíte vévodkyni Kate a Meghan Markle, rozdíl mezi nimi je zjevný, nemyslíte?

Foto: Profimedia.cz

Kate vypadá, jako kdyby zrovna vyšla od kadeřníka, Meghan že si drdol udělala pět minut před odchodem Foto: Profimedia.cz

Tak co, Kate, nebo Meghan?

Reklama

Načítám