Hlavní obsah

Spekulace o těhotenství Meghan: Bude mít královna radost?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

I když to vypadalo, že na vévodkyni Meghan (37) nebude díky její štíhlé postavě těhotenství takřka vidět, teď je to přesně opačně. Během několika dnů, co Meghan nebyla na veřejnosti, jí bříško pořádně vyrostlo. A s ním i spekulace.

Článek

Vypadá to, že na jaře budou mít v královské rodině hned dvojnásobnou radost. Ne snad, že by vévodkyně Kate (36) také čekala dítě. Ale Meghan tak moc za posledních pár dnů vyrostlo bříško, že za tím všichni vidí pouze jediný důvod – čeká dvojčata.

Těhotenství Meghan a Harry (34) oznámili 12. října. Obvykle se s touto radostnou zprávou jde ven ve 12. týdnu (případně chvíli po), což by znamenalo, že nyní je ve 20. týdnu. To mnohým připadá až neuvěřitelné, s ohledem na to, jak velké břicho už nyní má. Veřejnost si to vysvětluje tím, že pod srdcem nosí dva královské dědice.

Jasné důkazy, nebo náhoda?

Na sociálních sítích a zahraničních webech tuto teorii potvrzují i rodiče, kteří dvojčata mají a popisují, že přesně takhle rychle a do takové velikosti vyrostlo bříško i jim, když čekali dvě miminka. Této teorii nepřímo nahrává i fakt, že Meghan a Harry na konci minulého týdne potvrdili, že kmotry budou Amal (40) a George Clooney (57). A právě tato dvojice také vychovává dvojčata. Že by si nyní Meghan s právničkou hájící lidská práva rozuměla o trochu více, než tomu bylo dříve?

Foto: Profimedia.cz

Ačkoliv fotografie není příliš kvalitní, je patrné, že Meghan bříško za posledních pár dnů pořádně vyrostlo Foto: Profimedia.cz

Podezřelé je i to, že minulý týden sázková kancelář Paddy Power pozastavila sázky na dvojčata, protože v posledních dnech došlo k podivnému nárůstu sázek na to, že se Meghan a Harry stanou rovnou dvojnásobnými rodiči. Přisuzují to tomu, že někdo z okolí královské rodiny tuto informaci mohl omylem propálit. Navíc Meghan je ve věku, kdy těhotenství přirozenou cestou nemusí být vždycky možné, a tak pokud podstoupila umělé oplodnění, pravděpodobnost dvojčat se tím zvyšuje.

Když Kensingtonský palác vydal oznámení o této radostné novině, uváděl „dítě“, nikoliv „děti“. Jenže uvědomme si, jak skoupá na slovo královská rodina v tomto směru bývá. Pohlaví dítěte je utajováno až do porodu, stejně jako jméno. Tak proč by nemohli tajit i dvojčata? Když už nic jiného, z hlediska královských povinností, které Meghan a Harry mají, by to jistě bylo velice efektivní. A také naposledy, kdy se dvojčata v královské rodině narodila, bylo v 15. století, to už je tedy mimořádná událost, nemyslíte?

Myslíte si, že vévodkyně ze Sussexu čeká dvojčata?

Reklama

Načítám