Hlavní obsah

Staňte se hvězdou letních party!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Chcete na letní party vypadat sexy?Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

V létě, víc než kdy jindy, chceme vypadat krásně a sexy! A obzvlášť na večerních party. Než ale vyrazíte do společnosti, vyzkoušejte naše triky. Díky nim se stanete neodolatelnou ozdobou každého večírku.

Článek

Zázrak zvaný kakaové máslo

Zkrášlujících výrobků a procedur je mnoho. Co ale zkusit kakaové máslo? Používá se často jako jedna z ingrediencí kosmetických produktů. Vyznačuje se podobnými účinky jako bambucké máslo, v obou případech jde o přírodní účinnou složku. „Přípravky obsahující kakaové máslo jsou určeny především pro hydrataci suché pokožky," radí kosmetička Gabriela Kopecká z kliniky Asklepion. Kakaové máslo má i tu výhodu, že se velmi jednoduše rozpouští při teplotě pleti. To znamená, že při aplikaci stačí přípravek rozemnout v dlaních a právě to je ten správný okamžik. Kakaové máslo zvláčňuje pokožku a při pravidelném používání optimálně upravuje tonus suché a citlivé pleti, zabraňuje praskání kůže a snižuje tvorbu drobných vrásek.

Protože jsou kosmetické přípravky striktně rozdělené a neexistuje „univerzální", který by sednul nám všem, než se pro konkrétní rozhodnete, měla byste mít jasno v tom, jaký typ pleti máte. Nejste-li si jistá nebo trpíte-li nějakými konkrétními problémy, doporučuje se vždy poradit s odborníkem. Zpráva pro alergičky: „Co se týká alergických reakcí, ty mohou být dnes úplně na všechno, tedy ani alergii na kakaové máslo nelze vyloučit," dodává kosmetička.

Foto: Palmer´s

Kakaové máslo se hodí zejména pro suchou pokožkuFoto: Palmer´s

Rozmazlujeme celé tělo

Dnešní moderní mléka mají víc než jen uklidňující efekt a neodolatelnou vůni. Než se vydáte do společnosti, použijte na ramena, paže a nohy (hodí se i přes den) speciální mléko s kakaovým máslem a leskem - doporučujeme Palmer´s Cocoa Butter Formula Body Gloss. Změkčující a zjemňující látky obsažené v kakaovém másle a vitamin E tvoří ideální kombinaci. Ve spojení s jemným třpytem rozzáří váš přirozený odstín pleti. Náš tip: Vyrábí se i v malém balení, takže se vejde do kabelky a můžete tak tělu dodávat lesk, jak dlouho budete chtít.

Sveďte ho svůdnýma nohama

Nevadí, že se v nejbližší době žádná party, na které byste zazářila, nekoná. Malým kouzlem můžete ohromit i svého partnera. Zkuste Palmer´s Cocoa Butter Formula Leg Gloss - pleťové mléko určené pouze na nohy. Oslní vás hned několikrát najednou! Zaručí, že vaše nohy budou vypadat senzačně, obsažené čisté kakaové máslo a vitamin E dodají pleti potřebnou vlhkost, ultrajemné částice, které odrážejí světlo, zase jemný lesk. Jemný odstín dokáže zakrýt i případné nedokonalosti a zanechá nohy zářící. A konečně díky zpomalovači růstu chloupků není potřeba nohy depilovat tak často. No není to báječné?

Foto: Palmer´s

Kakaové máslo vyživuje kůži i rtyFoto: Palmer´s

Smyslné rty

I když za letních večerů „záměrně" zapomenete na make-up, jedno by vám chybět nemělo! Svůdné, sexy rty. I tady vám může kakaové máslo pomoci a nemusíte se nutně vzdát své oblíbené rtěnky. Naneste na rty svůj milovaný odstín a přetřete ho leskem na rty Palmer ´s Cocoa Butter Formula Vitamin E a máte vystaráno na celý večer. Čisté kakaové máslo nejen vyživuje rty, ale i zjemňuje. A díky pěnovému aplikátoru se vám bude jednoduše nanášet. Celý večer budete zářit jako hvězda!

Až se vrátíte z večírku, dopřejte svému tělu příjemnou hydratující koupel Moisturing oil, po které zůstane vaše pokožka svěží a nastartovaná na další letní noc!

Reklama

Související témata:

Načítám