Hlavní obsah

Super hmaty pro štěstí jeho penisu

Foto: shutterstock.com

Víte, po čem muži touží?Foto: shutterstock.com

Reklama

Jeho stožár ve slipech může zažít opravdovou rozkoš, a to když si ho vezmete do vlastních rukou! Hmaty, které se lehce naučíte, ho vynesou do sexuálního nebe! Takže chcete vědět, po čem touží žaludy, uzdičky a předkožky?

Článek

Talent na ruční práce

Existuje mnoho situací, kdy vás sice libido nabádá k nemravnostem, ale  bohužel si ho vždycky nemůžete dovolit brát na zřetel. Buď máte v revíru návštěvu – tetu od červené řeky, zánět, výtok či pohlavní nemoc, nebo jen chcete svého milého potěšit u erotického filmu. (Mezi možnosti patří i touha zavzpomínat na staré dobré časy, kdy masturbace patřila k těm největším „vodvazům“ na střední škole, oťukávání reakcí nového sexuálního partnera před samotným milováním a nešťastnou situaci zapříčiněnou věkem – před čtyřicítkou jeho penis vstával před ním, ale teď si rád přispí.) Takže co se dá v takovém případě dělat? Zahájit ruční útok do jeho trenek a ukázat mu takové hmaty, nad kterými obdivně zvedne (nejen) obočí!

Pokud už jste pozapomněla, jak se správně penis masturbuje, neostýchejte se zeptat svého učitele – partnera. Ať vám ukáže, v jakém rytmu a tlaku se přibližuje ke slastem velikého orgasmu. Klidně to zaobalte za požadavek, že chcete vědět, jak je vaše technika účinná, a co na ni říká. Až opětovně získáte představu, popřemýšlejte nad mazadlem. Někomu stačí sliny, jiný nedá dopustit na lubrikant. Každopádně berte v potaz, že dření na sucho je podobné štěstí, jakoby mu na ona místa přistál kopanec.

Bohyně sexu umí jednat

Než si budete chtít lehat na bok a cudně mu okukovat hrudník, zabrzděte! Takhle by to nešlo! Hezky si na něj obkročmo sedněte, nebo mu přistavte židli. Jestli chcete mít opravdu dobrý rozhled „z první ruky“, sedněte si na okraj postele a partnera požádejte, aby se před vás postavil. (Nyní je čas myslet na vlhkost.) Jednou rukou pyj přidržujte ve stabilní poloze, druhá bude sloužit k jeho svírání a pohrávání. Hezky s ní klouzejte nahoru a dolů, a jelikož již máte vlhké ruce, můžete si dovolit přetahovat předkožku přes žalud a obohacovat tak vaši techniku o „rolování“ během jízdy po těle chtivého válečníka.

Foto: shutterstock.com

Ukažte mu, co dovedeteFoto: shutterstock.com

A teď to dá trochu soustředění, neboť je nutné neplýtvat energií při vytváření příliš malého tlaku, ale ani přehnaně silného kvůli bolesti. Je dobré začít pomalu a jemně a za pár chvilek se zeptat, zda je to tak v pořádku. Jednak se tím vyhnete dření a přecitlivělosti, ale vyloučíte i stav, kdy kvůli nasazení příliš zbrklého tempa milenec přestane vnímat vaše doteky.

Když se oba shodnete na přijatelném tempu a stisku, což prozradí charakteristické grimasy v obličeji a zvuky vzrušivější než výkřiky při hokejovém zápase, hezky pokračujte na cestě za jeho výjimečným okamžikem. Ale počkat. Že už vás bolí ruce? Tak pyj pevně uchopte, obejměte ho prsty a na moment tak setrvejte. Berte ale v úvahu, že se veškerá vášeň může vypařit rychleji než vaše oblíbené karamelky.

Vzrušující jízdu okořeňte následujícími variacemi:

  • Tornádo: Přechod mezi tělem penisu a žaludem je jako dělané pro hmat zvaný kroucení. Když po vzoru vzduchového víru rukou obkroužíte ztvrdlý pyj, uzdička s obsahem mnohých nervových zakončení dostane pořádnou nálož vzrušení!
  • Obklíčení: Po důkladné lubrikaci použijte obě ruce k vytvoření prstýnků-kroužků z ukazováčků a palců, které umístěte těsně vedle sebe doprostřed údu. Pak už jen stačí jimi souběžně a naráz jezdit nahoru a dolů.
  • Váleček: Natáhněte prsty tak, jako když tleskáte, vložte mezi takto připravené ruce jeho penis a napodobte pohyb válení při přípravě těsta.
  • Kluci v akci: Myslíme teď na palce. Položte je k šourku na spodní stranu kořene penisu a něžně zatlačte. Hmat musí připomínat klasickou masáž zad, akorát v minimalistickém provedení. Po každém stisknutí se vraťte do výchozí pozice – středu pyje.

Jakmile se dostanete do fáze, kdy je váš roztoužený orgasmochtivec přinucen či rozhodnut ukončit své „trápení“ výstřikem semene do nebeských výšin či na vaše stejně nebesky krásná ňadra, zvyšte před vyvrcholením tempo, poté náhle zpomalte a během výronu přibrzděte. Nešlapejte ale na brzdu úplně! Jedním okem pozorujte, jak milenec reaguje, protože ne všichni jsou si podobní, a ta správná technika je o informacích a načasování!

A co vy? Jaké ještě znáte hmaty? Napište nám na info@prozeny.cz o takových, které neumí ani slavný Bruce Lee!

Reklama

Související témata:

Načítám