Hlavní obsah

Svatba roku: Leoš Mareš se oženil! Kterým ženám nedokázal moderátor odolat?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Svatba roku, na kterou zřejmě všichni fandové Leoše Mareše a Moniky Koblížkové čekali, je už za námi. Tento hvězdný pár totiž všechny převezl a namísto okázalé veselice se vzal tajně v úterý 20. února při malém obřadu v Litomyšli.

Článek

Bouřlivák, nevěrník, pařmen. Takto byl ještě před pár lety označován známý moderátor Leoš Mareš (41), ovšem do té doby, než mu do života vstoupila módní redaktorka a stylistka Monika Koblížková (36). Od začátku jejich vztahu bez sebe nedají ani ránu, jakmile je akce, kterou Mareš moderuje, záhy se jeho sličná, teď už to můžeme říct, manželka, objeví. Na sociálních sítích působí jako dokonalý pár a že to všechno není jen póza, právě dokázali.

Namísto veselice se rozhodli pro malou tajnou svatbu a v úterý se vzali v Litomyšli v kostele. Na obřadu byli přítomni jen oni dva, jejich rodiče a dva svědci. Jaká romantika! Ovšem ještě před pár lety by to do Leoše Mareše řekl asi málokdo. Jeho životem prošlo mnoho žen a často šlo o bouřlivější vztahy. Žádná z nich ale nebyla Monika Koblížková, vedle které se z Mareše stal dokonalý elegán a gentleman.

Monika Marešová (43)

Monika Marešová, rozená Poslušná, byla první ženou známého moderátora. Mají spolu dokonce dva syny, Jakuba a Matěje. Vzali se v roce 2008, předtím už spolu ale nějakou dobu chodili. Manželství nakonec zkrachovalo kvůli stále se opakujícím nevěrám Leoše. K oficiálnímu rozvodu došlo až vloni, moderátor pak na svůj Twitter napsal, že se s Monikou Marešovou domluvili předem jak na výchově svých synů, tak na finančním vyrovnání.

Foto: Profimedia.cz

Monika Poslušná byla první manželkou Leoše Mareše. Brali se v roce 2008Foto: Profimedia.cz

Gabriela Dvořáková (29)

Jednou z prvních „oficiálních“ žen, které se začaly objevovat po boku Leoše Mareše po rozchodu s manželkou, byla Gabriela Dvořáková, ačkoliv vztah dlouho tajil. Dvořáková se později nechala slyšet, že to ona se rozešla s ním, protože chce velkou lásku, které se od Mareše zřejmě nedočkala. Později to zkusila u Václava Noid Bárty (37), kterého si dokonce vzala, ale ani tady nešlo o příběh „A žili spolu šťastně až do smrti“.

Foto: Profimedia.cz

Gabriela Dvořáková v době, kdy chodila s Leošem MarešemFoto: Profimedia.cz

Hana Svobodová (29)

Další z řady krasavic po Leošově boku byla Hana Svobodová, Česká vicemiss 2008. Chodit spolu začali v roce 2010. Jejich vztah trval zhruba rok a půl, moderátor rozchod komentoval s tím, že na sebe neměli příliš času, a tak se dohodli, že bude lepší, když půjdou od sebe. Podle všeho ale rozchod proběhl bez problémů.

Foto: Profimedia.cz

S Hanou Svobodovou prý na sebe neměli dostatek času, tak vztah ukončiliFoto: Profimedia.cz

Michaela Kociánová (29)

Po dvou brunetách přichází na scénu opět blondýna, podobně jako v případě Moniky Marešové, a to slovenská topmodelka Michaela Kociánová. Ačkoliv u nás není příliš známá, ve světovém modelingu patří mezi esa, pracovala pro Dior, Vivienne Westwood a v roce 2007 se dokonce stala andílkem Victoria's Secret. Vztah s moderátorem ale netrval příliš dlouho, na jaře 2011 už spolu nebyli.

Foto: Profimedia.cz

Michaela Kociánová se vzhledově vymykala Leošovým ženám Foto: Profimedia.cz

Petra Faltýnová (39)

Když se Petra Faltýnová seznámila s Marešem, byla ještě vdanou paní. Od manžela ale kvůli slavnému moderátorovi odešla a začali se na veřejnosti ukazovat společně. Často byli spatřeni společně na bujarých večírcích a jejich vztah byl dost pikantní. Chodili spolu mezi roky 2012 a 2015, mezitím ale proběhlo několik rozchodů a usmiřování. Až do té doby, než potkal Moniku Koblížkovou.

Foto: Profimedia.cz

S Petrou Faltýnovou měli dost bouřlivý vztah a často se rozcházeli a opět dávali dohromadyFoto: Profimedia.cz

Monika Koblížková (36)

Pár se potkal v létě 2015 na svatbě jejich společného přítele Filipa Vaňka. Už tam si prý padli do noty a od té doby spolu tvoří nerozlučný pár. Monika svého moderátora doprovází na mnoha akcích a Leoš, zdá se, vedle krásné brunety, zkrotl. Pár, který patří mezi nejlépe oblékané celebrity v České republice, se na podzim zasnoubil a podle informací se vzal v úterý 20. února při malé svatbě v Litomyšli.

Foto: Profimedia.cz

S Monikou Koblížkovou to vypadá, že se hledali, až se našli Foto: Profimedia.cz

Jak se vám tento pár líbí?

Reklama

Související témata:

Načítám