Hlavní obsah

Tarotoskop na říjen: Co čeká vaše znamení?

Foto: Look Studio, Shutterstock.com

Foto: Look Studio, Shutterstock.com

Reklama

Aktualizováno

Co přinese právě vám a vašemu znamení říjen? Bude úspěšný nebo spíš těžko k přežití? To vám prozradí tarotové karty a náš výklad z nich. Jak tento podzimní měsíc prožijete?

Článek

Říjnový úplněk nastane třináctého a ponese se ve znamení Berana. Měli byste si tedy dávat pozor na svou výbušnost. Když znamení ovládne horkokrevný Beran, všichni mají tendence reagovat přehnaně a zlobit se i kvůli maličkostem, které by se jich jindy vůbec nedotkly. Držte tedy vztek pod kontrolou a nezlobte se na ty, kteří to nezvládnou. Není to tak úplně jejich chyba. Co dalšího říjen přinese právě vašemu znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.) Spravedlnost – 9 holí – 8 mečů

Na začátku října musíte zachovat nestrannost a objektivitu doma i v práci. Nepřineslo by vám žádné ovoce, kdybyste se přidali na jednu či druhou stranu, tak se snažte hezky balancovat uprostřed. V polovině měsíce přijde okamžik, kdy můžete pomoct mnoha osobám, na kterých vám záleží: postačí, když jim budete naslouchat. Konec října se ponese ve znamení utahování opasků – budete se muset uskromnit a nebude to úplně příjemné.

Býk (21. 4.–21. 5.) 9 mečů – Mírnost – 8 pohárů

V říjnu se rozhodně nehrňte do konfliktů, jen si tak zkomplikujete život. Jakkoli bezvýchodná vám bude situace připadat, vyspěte se na ni, srovnejte si myšlenky a pak najděte kompromis. Ušetříte si tak daleko větší hromadu trápení. Myslete na to, že za chyby se platí, a v říjnu obzvlášť tvrdě. Nesmíte si vyčítat pasivitu – někdy je nejlepší krok žádný neudělat, a právě to pro vás bude platit.

Blíženci (22. 5.–21. 6.) Síla – Smrt – Páže pentaklů

Z konce může pramenit začátek něčeho nového. Připravte se, že v říjnu budete muset ukázat, co ve vás opravdu vězí, a to ne ve zcela pohodlné situaci. Naopak – cosi, na čem vám velmi záleží, dospěje k přirozenému konci, a to vás rozesmutní. Berte to ale jako příležitost. Pokud ji popadnete za pačesy, přijdete s konkrétními nápady a podněty, budete z toho ještě dlouho těžit. Nevycouvejte, neteskněte, vrhněte se do toho po hlavě.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Pokud Blíženci přijdou s novými nápady, budou z nich těžit ještě dlouhoFoto: fizkes, Shutterstock.com

Rak (22. 6.–22. 7.) 3 poháry – Luna – 3 meče

S příchodem října padne na citlivé a empatické Raky podzimní splín. Útěchu hledejte ve společnosti blízkých – přátel a rodiny. Dodají vám energii a pozvednou vás na duchu, stejně tak vás nechají vyplakat, když bude potřeba. Pocit sounáležitosti a kolektivního „my“ vás hodně osvěží. Mezi těmi, kdo vám skutečně podají pomocnou ruku a vytáhnou vás z nejhoršího, se ovšem objeví i lidé, kteří to s vámi nemyslí vážně. Rozlučte se s nimi a nechte je jít, takové v životě nepotřebujete.

Lev (23. 7.–22. 8.) Rytíř holí – Eso pentaklů – Král mečů

Začátek října prožijete ještě na mírně prázdninových vlnách – léto je vaše oblíbené období, a proto se rozhodnete si ho prodloužit ještě malými prázdninami či výletem. Užijte si je! Druhá polovina měsíce se totiž poveze na výrazně pracovní vlně a půjde v ní jen o těžká rozhodnutí a majetkový zisk. Je potřeba, abyste načerpali klid a energii, s níž se pak vrhnete na pracovní úkoly. Pokud si skutečně odpočinete, budete se do práce nakonec těšit.

Panna (23. 8.–22. 9.) Velekněžka – Císař – 5 pohárů

Panny mají podzim rády – umožňuje jim plně se organizačně rozvinout. Září je ještě stále měsíc dovolených a odpočinku, ale říjen už znamená plné pracovní nasazení. Spolehněte se na svou intuici, která vás správně povede směrem k vytyčeným cílům. Naplánujte si své příští kroky a všechno si pečlivě rozvrhněte, jak to dovedete jen vy. Následující měsíc opravdu lépe zvládnete s plánem, jinak hrozí, že nebude tak úspěšný, jak by mohl být.

Foto: AstroStar, Shutterstock.com

Panny mají podzim většinou rádyFoto: AstroStar, Shutterstock.com

Váhy (23. 9.–23. 10.) 4 poháry – Mág – 6 mečů

Začátkem měsíce pocítíte plížící se depresi a nespokojenost. Nemůže za to podzim, ale to, že jste sami sebe uvrtali do rutiny, která vás postupně udolává. Musíte se z ní vymanit a vrhnout se zase jednou na něco kreativního, ať už to bude cokoli. Vymýšlejte, tvořte, vznášejte se v oblacích, prostě si dejte prostor k snění a spřádání tvůrčích myšlenek. Jedině posunem k tvořivosti překonáte vnitřní nechuť vlastně ke všemu a zase budete mít radost z práce, kterou vykonáváte.

Štír (24. 10.–22. 11.) 10 pohárů – Páže pohárů – Císařovna

Říjen pro vás bude velmi úspěšný měsíc! Štíři, kteří jsou jindy velmi snadno rozzuřitelní a věčně nespokojení, v říjnu budou největšími sluníčky celého horoskopu. Čekají vás krásné chvíle, díky nimž budete mít tak lehkou hlavu, jako už dlouho ne. Užívejte si hezké okamžiky, radost z hotové práce, idylu a pocity naplnění. Všechno těžké jste překonali v září a je před vámi měsíc klidu a pohody. Neplánujte si žádné obří projekty a užívejte si klid a dobrý pocit.

Střelec (23. 11.–21. 12.) 9 pentaklů – 7 pohárů – Král holí

Měli jste za to, že se vám povedlo popadnout za pačesy opravdu parádní příležitost: v práci jste se pro něco nadchli a vrhli se do dění ze všech sil. Problém ale je, že je to jen iluze a vy se ženete plnou parou proti zdi na konci slepé uličky. Zatáhněte za brzdu, dokud je čas. Poslechněte rady starších a zkušenějších, které kolem vás zaznívají – mají v tomto případě pravdu. Vzdejte se zdánlivého úspěchu a štěstí, tudy cesta nevede. Zaměřte se raději na lidi kolem sebe a pomáhejte těm, kdo to potřebují. Užitek to bude mít daleko větší.

Foto: SpeedKingz, Shutterstock.com

Střelci by se měli zaměřit na pomoc těm, kteří to potřebujíFoto: SpeedKingz, Shutterstock.com

Kozoroh (22. 12.–20. 1.) Velekněz – Mírnost – 6 holí

Podzim vás přiměje stáhnout se hlouběji do své introvertní ulity – čas od času se takhle rádi skrýváte před světem. Zasvěťte tenhle soukromý čas seberozvoji, zaměřte se na svou duchovní stránku a zapracujte na ní. Usmiřte se sami se sebou, odpusťte si všechno, kvůli čemu se na sebe zlobíte. Chyby dělá každý, tak to je. Nezapomeňte se pochválit za to, co se vám povedlo, na co jste pyšní. Právě to vám moc nejde, ale musíte se naučit přistupovat sami k sobě vlídněji a zodpovědněji.

Vodnář (21. 1.–20. 2.) Král pohárů – 9 pentaklů – Kolo štěstěny

Se srdečností a vřelostí dojdete nejdál. Snažte se zapracovat na tom, abyste nosili srdce na dlani a byli otevření všemu, co se kolem vás děje. Nabídněte pomocnou ruku potřebnému, buďte na lidi kolem sebe hodní! Díky tomu se váš říjen poveze na příjemné vlně – až z ní pak najednou sklouzne. Osud brzo otočí a budete to právě vy, kdo bude potřebovat pomoc a ochotu ostatních. Když jim předtím vytáhnete trn z paty, trochu si „pojistíte“, že budou stát oni při vás, až to bude třeba.

Ryby (21. 2.–20. 3.) Milenci – Mág – Smrt

Prim bude pro vás v říjnu hrát osobní život, nejvíc ze všeho partnerské vztahy. Na tomto poli bude všechno růžové, vaše láska jen pokvete a navíc nabude poměrně nečekaných kontur: vnikne do něj oživení a neobvyklost. Cítíte, že ve vašem vztahu něco končí, jedna etapa spěje ke konci, ale nemusíte mít strach – ta, která přijde, není o nic horší, jen jiná. Svezte se na vlně novosti a nebojte se do toho dát celé srdce. Říjen bude vaší lásce a zamilovanosti nakloněn.

Reklama

Související témata:

Načítám