Hlavní obsah

Téma týdne: Letní láska mi ublížila

Foto: Thinkstock

Také jste podlehly svdům léta?Foto: Thinkstock

Reklama

Na spalující žár letních flirtů a lásek se nezapomíná! Nemůžete ani vy dostat z hlavy citové nebo erotické dobrodružství? Nebo snad patříte mezi ty, kterým vydržel letní románek, avšak stovky kilometrů jeho vášni nepřejí? Napište nám o tom a vyhrajte 500 korun!

Článek

Je mnoho těch, které se dušují, že na dovolené nepodlehnou svodům snědých animátorů, plavčíků či barmanů, kteří roztouženě pokukují po letním flirtu žhavém jako rozpálené uhlí. Jenže přechod ze shonu do ráje na zemi je časovanou bombou. Dřív nebo později doléhá relaxační nálada, uvolnění, anonymita a větší pocit svobody a rozpustilosti skoro na každou. Kam se v té chvíli ztrácejí zásady? Mezi vypracované pozadí, na svalnaté hrudi či kamsi v hlubinách čokoládových očí místního domorodce.

Výlet za mořem a muži

„S Karolínou se přátelím už pár let. Minulý rok jsme dostaly nápad, že bychom si vyrazily do Bulharska za mořem, zábavou a odpočinkem. Obě jsme se chtěly odreagovat od práce a všedních věcí. A to se vlastně povedlo již druhý den po příletu,“ začíná se svěřovat se svým příběhem Blanka, pracovnice výzkumného ústavu.

Srdci neporučíš!

„V baru se k nám přitočila partička docela pohledných místních playboyů, takže začalo být o zábavu postaráno. Jeden se mi ale zdál trochu ,jiný‘, zvláštní, jak už to tak většinou bývá. Docela jsem se do něj zakoukala, jako nějaká patnáctka. Připadala jsem si opravdu jako v pubertě. Nikolaev (Niky) byl velmi pozorný, chytrý a empatický. I když jsem samozřejmě věděla, že takhle jednají místní mladíci s cizinkami, lichotilo mi to. Komu by taky vadil zájem, že? Čtvrtou noc jsme se na pláži neskutečně vášnivě pomilovali. Byl to zážitek, který řadím mezi nejerotičtější ve svém životě. Ta jeho živočišnost, energie a síla mě podlamovaly kolena. Nikdy jsem nic podobného nezažila. Druhou noc se to opakovalo. Měla jsem pocit, že se vznáším.“

Foto: Thinkstock

Lov turistek je oblíbenou kratochvílíFoto: Thinkstock

Dostala ho!

I přesto, že Blanka původně nechtěla dát všanc svoje srdce, situace se jí vymkla z rukou. A navíc ještě poznala, jak chutná pravé zklamání. „Karolína se ke konci dovolené trochu ,upravila‘ v baru a zmizela mi z očí. Nemohla jsem ji zpočátku najít, a když se konečně objevila, vypadala trochu ,použitě‘, což jsem přičítala alkoholu. Druhý den jsem se však dozvěděla, že se vyspala s Nikym. Přišel za mnou s kyticí a omluvami, jak ho Karolína zaskočila, popadla a doslova si vynutila styk! Prý ho to hrozně mrzí! Neměla jsem slov! Ona si vzala moji letní lásku!

Trvalo dlouho, než jsme si to s Karolínou mezi sebou ujasnily, přátelíme se dál, ale už to nikdy nebude jako dřív. Vždyť také není divu. Já snad poprvé v životě cítila něco neskutečně zázračného a ona to takhle všechno zničila. Kdo ví, jak by to pokračovalo, kdyby se v tom baru neopila. Možná by Nikymu do náruče skočila jiná, ale možná taky ne….“

Máte nějaký podobný příběh jako Blanka? Jak vám letní románky popletly hlavu? Napište nám o charismatických mužích, nenadálých láskách a dovolenkových flirtech na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun!

Reklama

Související témata:

Načítám