Hlavní obsah

Trend zelených stínů: Jak si je nalíčit tak, aby vám slušely

 

Reklama

Jestli sledujete beauty trendy, nemohl vám uniknout ten, který zahlcuje sociální sítě. Zelené stíny jsou in a celebrity se v nich v různých variantách objevují na červeném koberci i na Instgramu. V dnešním videu vám ukážeme, jak si s trochu extravagantnějším líčením poradit!

Článek

Zatímco modrá bude mít pořád nádech retra, u zelených stínů to tak není, alespoň my je tak nevnímáme. Jde o nádhernou barvu, která dokáže v dobré kombinaci oči zvýraznit. Jak je nosit, když je pro vás vrcholem extravagance červená rtěnka, ale zároveň byste je chtěly vyzkoušet?

Zelené stíny pro začátečníky 

Nejjednodušší je začít se stíny, které nejsou sytě zelené, ale spíš do olivova. Ty unosíte i přes den, pokud je „uzemníte“ lehce hnědými stíny. Těmito barvami si v podstatě můžete vykouzlit kouřovky. Budou působit dobře na všech typech pleti i k jakékoli barvě očí, takže se jich nemusíte vůbec obávat.

Pokud si troufáte na víc, ale líčit si celé víčko úplně nechcete, zkuste jen zelenou tužku. Nahraďte jí občas černou, kterou používáte denně. Uvidíte, že vás tahle změna bude bavit! Naneste ji co nejtěsněji k řasám nebo namalujte horní linku klasicky černou, a zelenou tužku dejte jen na spodní linii řas.

Co se týče stínů přes celé víčko, skvěle bude vypadat zelená v kombinaci s tyrkysovou, což zvolila i vizážistka Soňa Šajdáková ve videu. Pro inspiraci na stejné líčení na večírek, jako má herečka Lucy Hale (29) nebo Gisele Bündchen (38), klikněte nahoru na video, kde se dozvíte postup krok za krokem! A pokud tohle opravdu není nic pro vás, vyzkoušejte návod na super rychlé líčení, které vám zabere ani ne deset minut.

Půjdete do hravé zelené, nebo je to na vás až příliš? A jaký líčicí tutoriál by vás zajímal příště? Napište nám!

Reklama

Související témata:

Načítám