Hlavní obsah

Trendy šedá barva: Jak docílit studeného nádechu vlasů?

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vlasy s nádechem šedé nebo jako propletené nitkami stříbrné. Variant, jak si užít tenhle trend, je mnoho. Mějte však na paměti, že jde o velký zásah. Proto jsme si nechali poradit od kadeřníka Libora Smrže, jak šedou barvu aplikovat šetrně a bez poškození vlasů.

Článek

Jak si nechat obarvit vlasy trendy šedým tónem, ale nepřijít o jejich kvalitu? Pokud jste blondýnka, šedostříbrného nádechu dosáhnete přelivem, který vlasy neničí. Pokud je vaše výchozí barva tmavá, nezbývá, než vlasy zesvětlit.

Studený odstín vlasů je populární, nicméně to není cesta pro dlouhodobější nošení. V případě celebrit a influencerek na Instagramu, které se šedou pyšní delší dobu, může jít o dobře použitý filtr na fotce nebo paruky. Mít tuto trendy barvu není totiž udržitelné. Zvlášť v případě, kdy se vlasy musí zesvětlovat. A proč se o tenhle odstín nepokoušet doma? Dozvíte se ve videu!

Děkujeme salonu Hair We Are by Libor Smrž za spolupráci při natáčení. Adresa: Dlážděná 1003/5, Praha 1, www.hairweare.cz

Reklama

Související témata:

Načítám