Hlavní obsah

Tričko s originálním obrázkem? Odbarvujte!

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Batika a originální vzory na tričku nebo oblečení se vrací do módy. Stejného efektu ale dosáhnete i tím, že budete látku odbarvovat. Vyzkoušíte to s námi?

Článek

Jestli používáte při úklidu přípravky s chlórem, jistě jste si už také udělali nějakou tu nechtěnou skvrnu na oblečení. Co to dnes ale vyzkoušet zcela cíleně? Možná budete překvapeni, jak efektní může být obrázek, který díky tomu za chvilku vyrobíte. A že tak můžete překrýt neplánované skvrnky, je samozřejmostí – lze je do nového vzoru zakomponovat.

Na co si dát při práci pozor?

Postup odbarvování trička najdete ve videu, ale chceme ještě zdůraznit, abyste nepodceňovali přípravu. Je nutné pracovat tak, abyste se rozprašovaného přípravku nenadýchali! Také je potřeba pracovat v rukavicích a ochránit vše kolem místa, kde budete s přípravkem pracovat – jemné kapičky z rozprašovače mají slušný dolet, tak pozor, abyste u toho neodbarvovali i to, co nechcete!

Pokud budete chtít vyzkoušet i barvení, můžete využít návod v článku: Batika se vrací do módy. Vyrobte si originální tričko doma.

Reklama

Načítám