Hlavní obsah

Triky herečky Jany Bernáškové: Jak maskuje oči moc blízko u sebe?

 

Reklama

Možná si říkáte, že v dalším dílu seriálu „Jak se líčí celebrity“ Jana Bernášková (36) nemá co dělat, vždyť tato krásná herečka make-up přece vůbec nepotřebuje! To je sice pravda, nicméně Jana má líčení přesto v malíku – mimo jiné i díky své dceři. Tak sledujte její beauty tipy.

Článek

Půvabná Jana Bernášková působí velmi křehce až étericky a ohledně fíglů v líčení byste se asi šly raději poptat na jinou adresu. Jenže to by byla chyba. Tahle milá plavovláska má v oblasti make-upu a dekorativní kosmetiky slušný přehled a v její taštičce s líčením byste našly hotové skvosty – a jak skromně přiznala, s některými novinkami v líčení ji seznámila jedenáctiletá dcera.

Když se pak v šatně Divadla Kalich spustila kamera, sympatická herečka ochotně prozradila prima triky jak pro běžné líčení, tak i z oblasti divadelního make-upu. Předvedla, jak z denního líčení během pár minut vykouzlit večerní, na co dbát, máte-li oči blízko u sebe, a jak vykreslit perfektní obočí. A jako malý bonus vám Jana ukáže, že i na jejím půvabném obličeji je něco nedokonalého, co musí v líčení dohánět. Chcete vědět co? Tak se podívejte na další díl seriálu „Jak se líčí celebrity“.

Jak se vám líbí líčení v režii Jany Bernáškové? A jakou další českou celebritu byste si v našem pořadu přály?

Reklama

Načítám