Hlavní obsah

Triky herečky Miluše Bittnerové: Jak být sexy za 5 minut a co s hysterickou pletí?

 

Reklama

Herečku a moderátorku Miluši Bittnerovou můžete znát díky charismatickému hlasu i skutečně plnému dekoltu. Možná ale nevíte, že je skutečnou odbornicí na péči o pleť. Sice říká, že „v civilu“ líčení už moc nedává, ovšem když se do toho pustí, je radost pohledět.

Článek

Když jsme do dalšího dílu seriálu „Jak se líčí celebrity?“ zvali Miluši Bittnerovou (40), smála se, že natáčení s ní bude velmi rychlé a že se více než make-upu věnuje péči. A evidentně velice úspěšně – herečka přišla na natáčení poctivě odlíčená a na první pohled bylo jasné, že je její pleť až dětsky jemná, bezvadná a s přirozenými konturami.

Ovšem když se kamery rozjely, ukázalo se, že je Miluše i šikovnou a zkušenou „maskérkou“. Přesně věděla, jaké produkty vybrat a rychle použít tak, aby téměř holčičkovský vzhled proměnila v ženu vampa. Pokud tedy máte stejně jako ona citlivou (a jak sama s oblibou říká „hysterickou“) pleť a nechcete před zrcadlem trávit úpravou obličeje hodiny, na nic nečekejte a klikněte na video. Miluše Bittnerová vám ukáže, jak být sexy během pěti minut. Naučí vás „ťupat“ a dozvíte se, proč používá dvě řasenky.

Jak se vám líbí Milušina proměna? Jakou českou celebritu byste v našem pořadu rádi viděli?

Reklama

Načítám