Hlavní obsah

10 triků, jak si užít podzim plný sexu

Foto: Prostock-studio, Shutterstock.com

Foto: Prostock-studio, Shutterstock.com

Reklama

Aktualizováno

Chcete mít v zásobě nějaké rychlé a snadné nápady, které okamžitě „zapnou“ vašeho milence tak, až se samou touhou rozklepe jako rozverné štěně? Tyhle tipy se obejdou bez finančních investic a zároveň mají neskutečnou sílu.

Článek

Ze zahrad a koupališť jsme se přesunuli dovnitř, tedy na gauč a do ložnic. Možná je to pro vás překvapení, ale podle americké profesorky a antropoložky Helen Fisher představuje podzim období plné sexuálního apetitu a zvýšené potřeby po mazlení. Sychravé počasí a zkracující se dny totiž podvědomě ženou jedince do vlídné a teplé náruče partnerů.

1. Dotýkejte se ho před kamarády

Jedno z největších afrodiziak pro muže? Když se před svými přáteli cítí být žádoucí a v kurzu. Proto ho v jejich společnosti polibte na krk, čechrejte mu prsty vlasy, dívejte se mu dlouze do očí a vše to zakončete vroucným polibkem. Bude si připadat jako bůh!

2. Pořiďte pár sexy obrázků

Foťte se. „Myslím tím zblízka. Hodně zblízka. Zaměřte se na svoji vulvu a pošlete ji partnerovi v momentě, kdy to nejméně čeká. Jen doufejte, že se mu zrovna jeho šéf nedívá přes rameno,“ vtipkuje Tracey Cox. „Slabší“ povahy si mohou vystačit i s fotkami dekoltu.

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Tohle by byl čajíček. Vyfoťte si zblízka intimní partie a fotku mu pošleteFoto: VGstockstudio, Shutterstock.com

3. Šeptejte mu chlípnosti

Sexpertka taky doporučuje víc se otevřít. „Pošeptejte partnerovi, jak moc po něm lačníte. Vyjmenujte dvě tři věci, které s ním chcete provádět. Zbytek už zařídí jeho fantazie.“ Potřebujete naladit spíš sebe? Nesoulad v sexuální touze vyřeší tyhle nápady!

4. Zabrnkejte na jeho tajné sny

Sedíte-li v baru nebo třeba v předsálí kina, vyberte si nejkrásnější dívku poblíž vás a povyprávějte milenci, na co byste ji nalákaly do postele – a co s ní jednou uděláte. „Samozřejmě, že budeš u toho, lásko!“ Mimochodem, právě kino nabízí báječné příležitosti pro ruční práci

5. Zahrajte si hru bez kalhotek

Teplým dnům je konec, stejně jako odhaleným tělům. To ale neznamená, že nemůžete odhodit kalhotky (tedy aspoň jako). Je to obzvláště účinné, když mezi regály v supermarketu zasunete drahé polovičce svoje spodní prádlo do kapsy u kalhot nebo saka. Spiklenecky mrkněte a proneste, že jste „dole bez“. I když to není pravda, ta představa muže nenechá chladným.

6. Škádlete ho na veřejnosti

Vyberte si restauraci, která má dlouhé ubrusy a soukromé boxy nebo salonek. Nohou drážděte milencův rozkrok a užívejte si rebelii přímo mezi lidmi. A s čím přijít, když se konečně dostanete do postele?

7. Neschovávejte se

Muži jsou vizuální tvorové. Vzrušuje je to, co vidí, proto si záměrně vybírejte pozice, během kterých se vaše ňadra pohupují. Než se dostanete k orálnímu sexu, široce otevřete svůj klín a nechte milence, aby si vás na dvě vteřiny detailně prohlédnul. Chybu taky rozhodně neuděláte, když při mazlení necháte rozsvícenou lampičku na nočním stolku.

8. Buďte kreativní

Nemá nic proti dildům, vajíčkům a vibrátorům? Výborně. Popadněte jeden kousek a velmi pomalu si ho zasouvejte dovnitř. „Pánové rádi sledují, jak věci v ženském klíně mizí. A skutečně se nemusí jednat jen o jejich penis,“ podotýká Tracey Cox.

Foto: Julia Mikhaylova, Shutterstock.com

Sexuální hračky jsou už skoro běžným příslušenstvím našich ložnicFoto: Julia Mikhaylova, Shutterstock.com

9. Nežádejte ho o sex, prostě si jej vezměte

Ano, předehra je sice fajn, ale občas neuškodí, když se na ni vykašlete. Přeskočte všechno to svlékání a líbání a jednoduše na partnera skočte, když vystupuje ze sprchy. Orálně ho škádlete do té doby, než ztvrdne, a běžte na věc. Vyvarujte se však klasických chyb při felaci!

10. Sevřete penis, dokud je ve vás

Už jste byli na schodech, kuchyňské lince i židli? Na tohle vám bude stačit postel. Ve chvíli jeho orgasmu (ale klidně i mimo něj) maximálně stáhněte svaly pánevního dna, souběžně s tím milence uchopte za zadek a co nejvíc si ho přitáhněte. Tahle závěrečná tečka se mu bude líbit!

Reklama

Načítám