Hlavní obsah

Triky na bezchybné oční linky: Zkusíte to s tužkou, fixem, nebo štětcem?

 

Reklama

Je pro vás líčení očních linek nedostižným cílem a vaše pokusy často končí nezdarem? Nebo tahy tužkou zvládáte bez problému, ale zajímají vás linky fixem či štětečkem? Jste tu správně, škola líčení očních linek právě začíná. Ukážeme vám, jak na to – a to hned třikrát jinak.

Článek

Chcete večer vypadat skvostně, takže trochu slavnostnější líčení je namístě. Sáhnete po očních linkách a po dlouhých minutách úporného snažení se rezignovaně odlíčíte s tím, že řasenka a stíny holt musejí stačit... Také se vám to občas stane? Tak takovým nepříjemným nezdarům je navždy konec! Podívejte se na video – ukážeme vám hned tři různé varianty líčení očních linek a věřte nebo ne, zvládnou to i největší nešiky.

Vizážistka Daniela vám předvede, jak si vytvořit bezchybné linky pomocí štětce, tužky i fixu. Stále vám to zní jako sci-fi? Nebojte se, prostě si vyberete, která varianta vám sedne nejlépe, a na tu se soustředíte. A když vás to bude lákat, vyzkoušíte si s námi všechny tři možnosti a vyberete si tu, která vám půjde nejlíp. Žádný učený z nebe nespadl! Takže tužky, fixy i štětce do ruky a jde se na to. Kýžený výsledek se záhy dostaví.

A co vy a oční linky? Baví vás, nebo jsou pro vás velkou neznámou?

Reklama

Související témata:

Načítám