Hlavní obsah

Ty nej sexuální trendy, které vládnou roku 2019

Foto: nd3000, Shutterstock.com

Foto: nd3000, Shutterstock.com

Reklama

Aktualizováno

Nabídka erotických pomůcek je pestrá a stále se rozšiřuje. Inspirujte se trendy pro letošní rok: nakoupit stihnete ještě před vánočními svátky. Umělá inteligence i zvuková stimulace vás nenechají v klidu!

Článek

Erotické pomůcky a trendy. Tušíte, co se letos těší velké oblibě a bude aktuální i v novém roce? Lelo, známý švédský výrobce hraček pro dospělé, na základě prodejnosti svých výrobků i údajů z různých anket sestavil seznam hlavních proudů. Ke kterému máte právě vy nejblíž? Tušíte, co se zrovna těší veliké oblibě?

Otevřené vztahy

Proč mít jen jednoho partnera, když si můžete užívat mnohonásobně? Experti z výše uvedené společnosti tvrdí, že mnoho žen se rozhoduje pro svobodný život bez závazků, a proto jim nejsou cizí sexuální dobrodružství na jednu noc, dlouhodobé a utajované milenecké vztahy anebo životní styl nazvaný polyamorie, kdy lidé žijí v několika milostných vztazích najednou. Podobně to vidí i muži. Ani oni se „alternativním“ vztahům nevyhýbají, což se pochopitelně promítne do jejich života také v roce 2020. Zahýbají prostě všichni.

Foto: Profimedia.cz

Proč mít jen jednoho, když je na světě tolik lidí?Foto: Profimedia.cz

Péče o ženskou sexualitu

Erotické pomůcky již dávno nejsou rarita, ale spíš běžná domácí výbava. Roste počet žen, které těmito hračkami rády obdarovávají své sestry, kamarádky a známé. Podle loňských údajů uvedených na portálu značky v období okolo Valentýna 14 procent všech objednávek tvořily dámy, které chlípné dárečky zasílaly na adresy jiných žen. A proč ne? Doby, kdy se vibrátorem léčila ženská hysterie, jsou tytam. Dnes jde o uspokojení, které se rozebírá nad šálkem kávy.

Téměř živé panenky

Stále častěji se mluví o sex dolls. Panenky vypadají jako živé, mají realistickou silikonovou konstrukci a plně vyvinutou vnitřní kostru, která uchvacuje přirozenou škálou pohybů. Milenci si s nimi mohou užívat v pozicích, za které by se nestyděly ani jogínky. Však jsou také tyto panny k mání i v nevěstincích – za hodinu rozkoše speciální priváty vybírají něco okolo tří tisíc korun. Umělé milenky však nedělají nic nad rámec povinností: jsou spoře oděné a mají k akci připravené všechny tělesné otvory.

Foto: Profimedia.cz

Panenky jsou stále připravené, a když jim nasadíte brýle, vypadají opravdu sofistikovaněFoto: Profimedia.cz

Umělá inteligence

Do sexu vstupuje umělá inteligence. Projevuje se to řadou zajímavých způsobů, kupříkladu sexuální panenkou, která je z chování konkrétního člověka schopná zjistit, co má v posteli rád, a podle toho také reaguje. K mání jsou přitom ženské i mužské modely. Docela skok od „obyčejných“ Venušiných kuliček, že? Za chvíli na nás snad bude mluvit bizarní sexuální hračka ve tvaru rtěnky, kterou výrobci také údajně připravují. Platí, že cokoli neokoukané a kreativní zákazníky láká.

Virtuální potěšení

Ženy mají vibrátory, kuličky a dilda, ale co muži? Stačí jim vakuové pumpy? Výrobci erotických hraček se teď na pány soustředí mnohem víc. Na trhu jsou masturbátory, které lze propojit s virtuální realitou. Nasadíte si umělou vaginu nebo použijete vibrátor, připojíte se k počítači či třeba tabletu a zábava může začít. Zmíněné hračky tak mimo jiné umožňují užívat si masturbaci virtuálně s jinými lidmi a můžete si tak s partnerem zalaškovat on-line, i když jste každý na jiném konci světa. A kam se erotický svět ubírá dál?

Sonická technologie

Letos se větší objem sexuálních hraček vyrábí se zvukovou technologií, která pomáhá najít nové způsoby stimulace nervových zakončení. Hýčkání klitorisu se opírá o zvukové vlny, což prý nabízí zcela nový a hlubší druh intimního pocitu. Že by ženský orgasmus mohl být ještě intenzivnější? Až takhle daleko technologie zachází. Člověk se až bojí odhadnout, co se v oblasti erotických pomůcek bude dít v dalších letech.

Reklama

Načítám