Hlavní obsah

Týden po svatbě: Překvapení od královny a nová přítelkyně!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Meghan Markle, tedy pardon - vévodkyně ze Sussexu si možná ještě ani nenacvičila nový podpis, a už se po hlavě vrhla do povinností manželky britského prince. Týden po svatbě měla skutečně náročný. Naštěstí ji brzy čekají vytoužené líbánky. Pojedou do země, kterou milovala princezna Diana?

Článek

Vévodkyně ze Sussexu (36) se do své nové role zaběhla bez větších problémů. Své první oficiální vystoupení s manželem, princem Harrym (33), měli hned na začátku týdne na oslavách 70. narozenin prince Charlese. Ty má sice až v listopadu, ale to není úplně dobrý měsíc pro pořádání zahradních party. No a právě na této oslavě, na které to Meghan neskutečně slušelo, si očividně našla novou kamarádku.

Několikrát během odpoledne byla spatřena v intimním gestu s vévodkyní Camillou (70), tedy se svojí tchyní. Jedním z nich bylo i podání a delší podržení rukou, které následovalo po polibku na tvář na rozloučenou. Podle odborníků na řeč těla je to jasným signálem toho, jak Camilla Meghan do rodiny přijala, ostatně sama má nedávné zkušenosti s tím, jaké to je být nový v královské rodině. Zároveň je to také revoluční gesto – není zvyklé u členů královské rodiny, že by se loučili takovýmto způsobem.

Foto: Profimedia.cz

Držení se za ruce je velice intimní a u členů královské rodiny ojedinělé gestoFoto: Profimedia.cz

Kam na líbánky?

Právě kvůli oslavám prince Charlese museli novomanželé odložit i své líbánky. Kam se vydají, ale není ještě úplně jasné, i když jsou samozřejmě tipy, kam by to mohlo být. Někdo hovoří o Irsku, ale mnohem pravděpodobnější je, že se vévoda s vévodkyní ze Sussexu vydají do Afriky, tolik oblíbeného kontinentu prince Harryho.

Ostatně i v Africe byli s Meghan na první dovolené. Tehdy jeli do Botswany, kterou milovala Harryho matka, princezna Diana (†36). Princ Harry lásku k této zemi po mámě převzal a směřuje tam i svoji humanitární činnost. Vloni v srpnu, kdy tam svoji partnerku vzal, se očekávalo, že právě tam ji požádá o ruku. To se stalo ale až o několik měsíců později, při mnohem méně okázalé příležitosti.

Foto: Profimedia.cz

Na tomto místě, Hoanid Valley v Namibii, by údajně měla vévodkyně a vévoda ze Sussexu strávit líbánkyFoto: Profimedia.cz

Ačkoliv Botswana působí jako vyloženě předurčená k líbánkám prince Harryho a vévodkyně Meghan, čím dál tím častěji se objevuje názor, že si novomanželé vyrazí do Namibie.

Pygmalion v sukni

Až se vrátí, bude vévodkyni Meghan čekat pravděpodobně náročný půlrok. Bývalá seriálová hvězda se totiž několikrát nechala slyšet, že rozhodně nechce jen nečinně stát vedle svého manžela, ale chce pracovat. Královna Alžběta II. (92) ji vyslyšela. Na půl roku jí dá k ruce svoji asistentku Samanthu Cohen (49), jednu ze svých nejdůvěryhodnějších zaměstnanců. Ta v nejužším královnině kruhu pracuje už 17 let a má Meghan pomoci v její nové roli členky královské rodiny.

Samantha Cohen má na starosti organizování časového harmonogramu královny, plánování akcí a podobně. Mimochodem, tato žena má přezdívku „Panter Samantha“. Jednou prý po ní královna chtěla zorganizovat akci pro 200 mocných žen Británie a ona odmítla pozvat Victorii Beckham s argumentem, že „být jenom bohatý nestačí“. Meghan se tedy má na co těšit!

Foto: Profimedia.cz

Tato kráska, Samantha Cohen, je královninou blízkou spolupracovnicí. A také je to prý pořádná šelmaFoto: Profimedia.cz

Myslíte si, že Meghan zvládne svoji novou královskou roli?

Reklama

Načítám