Hlavní obsah

Týdenní horoskop: Co vás čeká na samém začátku jara? Nudit se nebudete!

Foto: Alissa-Kumarova, shutterstock.com

Zpráva pro všechna znamení: Radujte se, je tu jaro!Foto: Alissa-Kumarova, shutterstock.com

Reklama

V pondělí v 11.28 hodin opustí Slunce vodní říši Ryb, překročí pomyslnou hranici a vstoupí do ohnivého a energického Berana. Nastane jarní rovnodennost a konečně se odstartuje astronomické jaro!

Článek

První jarní týden bude mít hektické, přímo zběsilé tempo! Budete toho chtít stihnout až příliš moc, tak si pro svůj klid akce dopředu plánujte, ať vám zbude čas i na rodinu a druhou polovičku. Skvělou informací je, že se nebudete zdržovat, natož trápit maličkostmi, a když nastanou nějaké potíže, vyřešíte je střelhbitě a ve vteřině na ně zapomenete.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Ať podniknete cokoli, bude s vámi zábava. To vám vytvoří prostor usmířit se s člověkem, na kterém vám záleží, ale v minulých týdnech jste si k němu nedokázali proklestit cestičku. Oslavenci by měli pozvat gratulanty do restaurace. Uspořádáte-li oslavu doma, bude z toho největší mejdan měsíce, což vám prudérní sousedi budou vyčítat ještě v létě!

Býk (20. 4.–21. 5.)

Nastražte uši, protože náhoda vám zprostředkuje situaci, při které zaslechnete zajímavé informace! Tomu se nesmějte, protože když s nimi chytře naložíte, šikovně je zpeněžíte! Máte-li psa nebo například koně, zvíře bude během víkendu natolik nezvladatelné, že se rozhodnete požádat profesionály o výcvik či drezúru.

Foto: NEstudio, shutterstock.com

Býk svěří výchovu psa profesionálnímu cvičiteliFoto: NEstudio, shutterstock.com

Blíženci (21. 5.–21. 6.)

Učit se budete na chybách druhých. Občas před vámi někdo bude pospíchat a klopýtne, takže hned zpomalíte, ale největší lekci vám uštědří příbuzní, kteří se pohádají na veřejnosti. Po tomto zážitku hodně dlouho nezvýšíte hlas, a hlavně se nestane, že byste prali špinavé prádlo před cizími lidmi.

Rak (21. 6.–22. 7.)

V práci se prosazujte, protože poradit dokážete chytře kolegům i nadřízeným. Budete jednat tak autoritativně, že ani šéfovi nebude divné, že občas velíte vy, nikoli on! Během víkendu budou mnozí z vás nuceni řešit bydlení, protože vám domácí neprodlouží smlouvu nebo oznámí šibeniční termín rekonstrukce.

Lev (22. 7.–22. 8.)

Finanční problémy řešte hned, jak vzniknou, a to se ženami z příbuzenstva. Muži by měli plnou pusu řečí, že jste špatní hospodáři. Ke konci týdne vám bude představen člověk, který vás ohromí přímo encyklopedickými znalostmi. Pro mnoho z vás se stane rádcem, možná duchovním učitelem.

Foto: fizkes, shutterstock.com

Lvi musí okamžitě řešit finanční problémy v práci i domaFoto: fizkes, shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.)

Zadaní by si měli vzít dovolenou. Pořádně se totiž zvýší vaše sexuální potřeby a to byste si měli užít! Zklidníte se až těsně před víkendem, ale to nastane zase úplně jiný extrém. Neustále se budete chtít bavit o tajemných naukách, reinkarnaci, a hlavně starším příbuzným tím polezete na nervy.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Dávejte si pozor na jazyk! V opačném případě pronesete až příliš často něco netaktního, což vás hned bude mrzet, a vlastně byste neustále zpytovali svědomí. Během víkendu se usměje štěstí na nezaměstnané. Půjde zprvu o brigádu, ale tím se nenechte zmást, za čtyři týdny vám bude nabídnuta klasická pracovní smlouva.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Cítit se budete tak skvěle, že vás do kolen nedostane ani soused, který si několikrát otestuje, co všechno psychicky ustojíte. Jste ale Štíři, takže na kolena vás nedostane. Naopak se vám v hlavě zrodí plán na pomstu. Válku mu vyhlásíte ve dnech víkendu a dotyčný bude z vašich kulišáren jurodivý celý příští týden!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Máte-li milenecký vztah, dny tohoto týdne rozhodnou o jeho budoucnosti. Začne to nedostatkem peněz, což vás přinutí trávit se svou druhou polovičkou daleko víc času jenom ve dvou, mezi čtyřmi stěnami. Když si nepolezete na nervy, váš výběr byl správný. Je ale možné, že hádky mezi vámi budou tak časté, že vygradují v rozchod.

Foto: Peter_Bernik, shutterstock.com

Střelcům se vyjasní kvalita vztahuFoto: Peter_Bernik, shutterstock.com

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Připravte se na zvýšený tlak ze strany nadřízených či klientů. Budou na vás chtít daleko víc, než je vaší povinností, ale naštěstí jste znamení, které dokáže zachovat chladnou hlavu. Když si o několik hodin natáhnete pracovní dny, vše stihnete v termínu. Rodině totiž bude jasné, že máte fofr, a kde budou moci, tak vám pomohou.

Vodnář (21. 1.–18. 2.)

Místo sousedským diskusím se věnujte svému koníčku, zahrádce. Roznášet budou dosti nechutné klepy, a hrozit bude i vám, že si vás začnou brát do úst. Cokoli totiž řeknete, okamžitě překroutí! Ve dnech víkendu si splníte jeden hodně starý sen, a bude vám úplně jedno, že se mírně finančně zruinujete.

Ryby (19. 2.–20. 3.)

Manuálně budete tak zruční, že se na domácí půdě vrhnete do drobných oprav a svým způsobem to budete brát jako formu terapie. Pod kontrolou totiž nebudete mít až do pátku emoce, a práce rukama vás vždy skvěle odreaguje a zklidní. Během víkendu si v obchodním centru hlídejte osobní věci, jinak se domů vrátíte bez peněženky!

Svým způsobem mystický den vás čeká v neděli. Luna bude přecházet do Neptuna a její fáze vám dovolí nakouknout do budoucnosti, vidět věci, které se ještě nestaly. Tak nepodceňujte sen během odpolední siesty, zejména když hledáte lásku. Mnozí uvidíte místo, kde ji v následných čtyřech týdnech potkáte!

Reklama

Související témata:

Načítám