Hlavní obsah

Ultra rychlý sex: Co a kdy od něj očekávat?

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Reklama

Nemáte na sebe s partnerem čas? Chybí vám milostné zpestření? Zblázněte se do ultra rychlovek. Jak dlouho trvají a pro koho se hodí?

Článek

Pokud jste už nějaký čas ve vztahu, můžete mít hezký rutinní sex. Víte, že přijde těsně před spaním, protože to je jeden z mála okamžiků, kdy se s partnerem vidíte. Oba jste unavení, takže milování působí jako „z nouze ctnost“. Poznáváte se? Možná si myslíte, že nemůžete mít pohlavní styk v žádném jiném okamžiku dne, protože to zkrátka „nejde“. Ale to není nutně pravda! Řešením je ultra rychlý sex, za který je považováno fyzické spojení trvající jednu až maximálně pět minut.

Tyhle bleskovky jsou podle irského sexuálního kouče Seana Jamesona poháněny sexuálním napětím a chtíčem, ale pochopitelně v nich nehledejte pocity a emoce. (Což je v pořádku, máte-li s partnerem fungující vztah.) Zmíněný kouč na svém blogu podotýká, že v běžném životě je mnoho prostoru na něžné, pomalé milování a bleskovky byste měli využít, když drahocenný čas postrádáte. Takže, kdy je nejvhodnější doba na podobné hrátky?

Polední pauza to jistí

Sean Jameson doporučuje polední pauzu nebo takzvanou přepadovku. Když děti spí nebo se jen dívají na televizi, stačí si dát signál a zajít do jiné místnosti. (Pravděpodobně přijdete na nějaký šikovný a zábavný způsob, jak ukázat, že máte náladu trochu si užít. Postačí gesto nebo předem domluvené slovo.) A na co si dát pozor?

Protože nemáte mnoho času a také se můžete obávat přistižení, je třeba jednat rychle. Oblečení si nechte na sobě, spodní prádlo nesundávejte, jen efektivně odsuňte stranou. (Jestli se na možnost ultra rychlého sexu připravujete již od rána, zvažte kalhotky bez rozkroku nebo volnější sukni.) Zábavné je nastavit si časomíru na telefonu (maximálně již zmiňovaných pět minut). Dokážete se pomilovat a mít orgasmus ještě předtím, než se spustí poplach? Vsaďte boty, že určitě ano!

Co mít po ruce

I když se může zdát, že k bleskovce vůbec nic nepotřebujete, páry, které ji provozují, doporučují vlhčené ubrousky či lahev s vodou, jste-li v místnosti, kde k ní není přístup. A nezapomeňte na kondomy, případně lubrikant. (Erotické obchody nabízejí kapesní verzi o objemu 6 mililitrů. Taková „kápézetka“ je do kabelky jako dělaná. Jen pro ni v té rychlosti nezapomeňte sáhnout!)

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Při ultra rychlovce je třeba jednat rychle a svlékání není nejlepší nápadFoto: fizkes, Shutterstock.com

Pro a proti

Jak je vidět, bleskovky mohou být zábavné a vzrušující. Mezi pozitiva, která přinášejí, patří udržování spojení mezi jinak vytíženými partnery. Budete-li je provozovat, získáte nové společné zážitky, což vztah jenom utužuje.

Na druhou stranu od ultra rychlovek neočekávejte zdlouhavé mazlení a nepřistupujte na ně, pokud máte dlouhodobé problémy s vyvrcholením. Je-li vaším hlavním cílem orgasmus, nemusí být několikaminutové milování to pravé. Kvůli nedostatku času se vaše tělo i mysl dostatečně nepřipraví, i když naděje vždycky umírá poslední… V tomto případě můžete zkusit malý trik.

Pošlete partnerovi sexy chlípnou esemesku a dejte si s ním dostaveníčko třeba v předsíni. Když o budoucích událostech začnete přemýšlet s předstihem, může vás to uvolnit. Berte to jako takovou minipředehru. Ostatně, ne nadarmo se říká, že největší erotogenní zóna je mozek.

Sean Jameson podotýká, že ultra rychlovky, pro které má angličtina báječný výraz „quickies“, se soustředí na sex, což je úžasné, nicméně by neměly být hlavní náplní vztahu. Ujistěte se, že ve vašem milostném životě existuje rovnováha mezi nimi a delším mazlivým sexem. Právě to, že se s jejich pomocí vymaníte z běžného režimu, jim totiž dodává kouzlo. Dobrého pomálu…

A co vy, provozujete „quickies“?

Reklama

Načítám