Hlavní obsah

Utajená místa slasti: 6 míst na mužském těle, která ho rozvášní

Foto: Goran Bogicevic, Shutterstock.com

Foto: Goran Bogicevic, Shutterstock.com

Reklama

Dejte prst sem, zmáčkněte tohle a následně polaskejte tamto. A muž bude blahem bez sebe! Soustřeďte se na jeho centra slasti a on pro vás udělá naprosto všechno. Jedno z nich je třeba na křížové kosti. Ovšem i palec má erotický potenciál.

Článek

Sexuolog Zlatko Pastor říká, že přijímání vzrušení je zcela individuální a každý ho vnímá odlišně či na jiném místě. Přesto existuje několik typických oblastí, při jejichž stimulaci dojde ke vzrušení skoro vždy. Mezi ně se počítají třeba ženská ňadra nebo klitoris. A jak je to v případě mužů? Portál Shape sestavil přehled těch „nejchlípnějších“ míst, díky kterým pánové nevědí ani to, jak se jmenují. Můžete si vybrat, které polaskáte jako první...

Bod F

Centrem smyslnosti je frenulum, uzdička penisu, tedy část kůže spojující předkožku se žaludem. Podle odborníků se právě zde koncentrují nervová zakončení, takže se dá přirovnat k ženskému klitorisu. „Když muži poskytujete orální sex, měl by váš jazyk po této oblasti hladce klouzat,“ nechala se slyšet Claire Cavanah, spoluzakladatelka nejmenovaného amerického řetězce erotických obchodů. Dále doporučuje, abyste prsty stimulovaly hřídel penisu, a to na střídačku s jazykem.

Chodidla

„Muži mají oproti ženám relativně vyšší koncentraci nervových zakončení v chodidlech,“ podotýká americký spisovatel a sexuální guru Mark Michaels. „Jeden kouzelný akupresurní bod se nachází v dráze pod třetím prstem, přímo v přední části oblouku ve středu nohy. Přezdívám mu ‚bublající plamen‘, neboť stisk v tomto místě může zvýšit průtok krve v celém těle. A to muže pochopitelně dostane do varu,“ prozrazuje Mark Michaels.

Jak postupovat? Na klín si položte nahřátý ručník, na něj položte jeho nohy a udělejte mu „nevinnou“ masáž.

Bod P

Obdobou ženského bodu G je mužský bod P, tedy prostata, která se nachází asi tři čtvrtiny délky prstu zasunutého do konečníku. Na omak připomíná vlašský ořech. Není-li vám příjemné se této oblasti dotýkat, navlékněte si latexové rukavice – a požádejte o jeho souhlas.

Vyzkoušet však můžete i jiné formy stimulace. Soustřeďte se na kůži mezi varlaty a konečníkem. „Vzhledem k tomu, že se prostata nachází právě mezi základnou penisu a řitním otvorem, lze ji tímto způsobem dráždit externě,“ navrhuje Mark Michaels. Přidává další radu: nechte milence ležet na zádech a požádejte ho, aby kolena přisunul k hrudníku. Lepší přístup rovná se intenzivnější zážitky.

Palec u ruky

Mužský palec je vlastně sexy místo. Když jej totiž žena saje, mužská mysl si tento úkon samozřejmě spojí s klasickým orálním sexem. Využijte toho třeba při předehře. Podívejte se mu do očí a pak z něj v několika minutách vysajte duši!

Foto: nd3000, Shutterstock.com

I muži mají své body, které fungují jako startér rozkoše. Jejich „hledání“ je samo o sobě vzrušující záležitost Foto: nd3000, Shutterstock.com

Tajné hýžďové tlačítko

Až už miláček nebude vědět, co je za den, zaměřte se na horní část stehna, konkrétně místo, kde začínají hýždě. Podle Marka Michaele v souvislosti s citlivostí této oblasti mnoho mužů požaduje výprask. Nejdřív ale začněte jemným škrábáním nehty nebo líbáním a něžným kousáním. Pak může dostat pár „na zadek“.

Křížová kost

Křížová kost (sacrum) má trojúhelníkový tvar a nachází se na spodní části páteře – mezi párovými pánevními kostmi. Podle některých teorií se právě tady nacházejí nervy napojené na genitálie.

„Tuto zónu laskejte a hýčkejte, jen do toho! Stimulujete tak nejen sakrální nervy, ale také aktivujete parasympatický nervový systém, který je klíčový pro uvolnění a spuštění orgasmu,“ zdůrazňuje Mark Michaels. Položte tedy partnera na břicho a opřete se do toho. Můžete místo mnout, masírovat, mačkat, vyvíjet na něj tlak...

V případě, že tyto tipy selžou, zbývají ještě jeho bradavky a šourek. Ani jedno nezklame. Mimochodem, teď v zimě se osvědčí hrátky s teplotou. Teplý čaj versus studená kostka ledu v ústech a stimulace jazykem ho zaručeně rozdovádějí. Už přemýšlejte, co budete žádat na revanš...

Jaké doteky platí právě na vašeho milence?

Reklama

Související témata:

Načítám