Hlavní obsah

V teple, ale stylově: 4 outfity, ve kterých nezmrznete

Foto: F&F

Foto: F&F

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co nosit v zimě, aby vám bylo teplo, ale zase jste nevypadaly, že se zrovna chystáte na Sněžku? Ani při mrazivém počasí nemusíte odkládat styl na druhou kolej. Vybrali jsme kousky, které zahřejí a zároveň jsou stylové.

Článek

V zimě inklinujeme k materiálům, která jsou nejen šik, ale i zahřejí. Kašmír a vlna jsou sázka na jistotu, ale zkusily jste někdy, jaké teplo je v koženkových šatech nebo kalhotách? Zimní inspirace čtyř outfitů nejen s koženkovými kalhoty vám pomůže, až půjdete do obchodů za slevami.

Paperbag kalhoty

Kožená móda už dávno není výsadou motorkářů. Ať už jde o koženku, nebo pravou kůži, poslední roky si probojovala cestu do všech šatníků. Koženkové kalhoty můžete najít ve variantách skinny, rovně střižené nebo právě paperbag. Zdůrazní pas a úžasně protáhnou nohy, jen mají jednu nevýhodu – kvůli lesku kůže můžou rozšiřovat (pro jakou postavu se paperbag kalhoty nehodí?).

Odvážnější koženku skvěle doplní rolák a jako vrstvu pod kabát zvolte svetr s vlnou. Náš výběr padl na neutrální šedou barvu a balónové rukávy, které teď letí.

Foto: Archiv firem

1. rolák H&M, 249 Kč; 2. kalhoty Orsay, 799 Kč; 3. svetr z vlněné směsi H&M, 899 Kč; 4. kotníkové boty Baťa, 799 Kč; 5. kabát Dorothy Perkins, 2338 Kč, prodává About YouFoto: Archiv firem

Pletenina v hlavní roli

Oversized střih, hrubě pletený nebo s rolákem – ať vám padne do oka jakýkoliv svetr, bude vypadat skvěle s úzkými džínami. Co ho zkusit v barvě roku, kterou je klasická modrá? Zkombinujte ho s černými nohavicemi a teplým prošívaným kabátem.

Foto: Archiv firem

1. svetr Only, 650 Kč, prodává Zalando; 2. boty Zara, 999 Kč; 3. džíny Levi’s, 2349 Kč, prodává About You; 4. prošívaný kabát Calvin Klein 6790 Kč, prodává ZalandoFoto: Archiv firem

V šatech v teple

Co je v zimě lepší než svetr? Svetr až pod kolena. Šaty z úpletu jsou naším top kouskem, když útočí vlezlá zima. Doplňte je černými punčocháči a kozačkami nad kolena (aby vám nebyla zima na nohy) a voilà, ženský, ale zároveň dobře „zazimovaný“ outfit je na světě.

Foto: Archiv firem

1. kabát Urban Classics, 1649 Kč, prodává About You; 2. kozačky Deichmann, 1299 Kč; 3. šaty H&M, 749 KčFoto: Archiv firem

Pohodlné obutí

Farmářky se na výsluní hřejí několik sezon, ale letos je nejrůznější fashion blogerky a influencerky povýšily na další úroveň: trekové boty a dlouhé sukně nebo šaty jdou dohromady. Chce to trochu odvahy, trochu vrstvení, ale výsledek stojí za to. Pokud je takový mix stylů na vás až moc, vždycky to jistí džíny! Mrkněte na náš výběr farmářek.

Foto: Archiv firem

1. bunda Bershka, 1999 Kč; 2. sukně Pull&Bear, 599 Kč; 3. rolák Zara, 549 Kč; 4. boty Deichmann, 1199 KčFoto: Archiv firem

Reklama

Načítám